diablotg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ulen kızlar beni mest ediyor ya offf ama yok istemiyorum hiçbirini[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hadi hadi yeme bisi :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 beni geçen sene okulun son 2 günü kala teklif edip beni reddeden kız geldi gözlerim doldu çünkü okullar açılınca sanki hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu hala çok samimi arkadaş benim hiçbir zaman onun gibi bir kız arkadaşım olmadı olmıcakta ben adam yerine hiçbirzaman konmadı kızlar tarafından inanın ki hiçbir kötü yanım kötü bir sohbetim itici bir tipim itici bir kişiliğim yoktur gayet normal bir o kadar da espriliyim dir muhabbetim çok iyidir ama olmuyor işte Benim Tek aşkım işim olucak onun için çabalıyorum ama böyle arada görüntüler gelip gelip çarpıor el ele tutuşup sahilde yürümek gelio aklıma gülüşmek bakışmak gelio aklıma onun güselliği geliyo sevmek sevilmek gelio şöyle güselcene gözlerim doluyo sonra toparlanıyorum offff ben çok kötüyüm ya insanlardan kendimi soyutlamaya çalışıyoru8m artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 (bkz: paticik bana karı bul lan allahsız) (bkz: cok yalnızım be paticik)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 15 Eylül 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Böyle düşünme arkadaşım herkesin böyle şeyler yaşadığı dönemler olur. Hayat felsefem,kimseyi ve hiçbişeyi kafana takma,gelene git deme gidene gel deme. Dünyada milyarlarca insan var.Merak etme bazen istemesen bile seni bulurlar bazende hiç bulamazsın.Bunu kafana takma,gençsin,hepimiz öyleyiz,bunları düşünüpte söylemek için çok erken.2,3 sene sonra dönüp arkana baktığında bazı şeyleri aştığını göreceksin hergeçen zamanda farklı bi bakış açın olacak.İşinide yaparsın tabiiki,bak hem çinde güzel hatunlarda vardır ;) üzme kendini,hadi toparlan.biz senin hep arkandayız.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bence kendini bu kadar sıkmana ve sürekli bazı şeylerden kaçıp bazı şeylerde önüne hedefler koymana gerek yok. başkalarına söyledin diye fikrinin hep aynı kalmasını sağlamak zorunda da değilsin, istediğini düşünmek ve istediğini hissetmekte özgürsün. eğer hayatına amaçlar koymak istiyorsan sen bilirsin, ama en azından onlara takılma (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi ne beni takıolar ne .ikliyolar ne ya offf mahvolmuş gibiyim bunlarda yetmior üstüne evde sabah akşam baırış babam bana gıcık mı gidiyor nedir ya herkes kavga ediyor bütün gün offfff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hayırlısı olsun daha takmamaya çalış üni var önünde, yepyeni bir hayat sana[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 haydi hayırlısı :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: diablotg, 14 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Bu yazıyı yazarken hala depresyonda olsam da hala bir kız arkadaşım olmasada hala hiçbir kız beni umursamasada ben çözümü buldum arkadaşlar.Ben Lise 2 Fen im ben hazırlık okudum.Ben her zaman hayalini kurduğum yapmak istediğim şey olan yeni bir şeyler bulmak yeni şeyler keşfetmek düşüncem inanılmaz derecede azdı.Benim hayatımın dönüm noktası olan Dan Brownın-Melekler ve şeytanlar kitabı sayesinde ben iyice heveslendim.Ordaki bilim adamının yaptığı keşif beni ayrı bi mutlu etti.Eminim ki ben zaten aşığım ama bana aşık ol diyen sevgilimi biliyordum ama bu kadar üstüne gitmiyordum.Kesin Kararımı verdim arkadaşlar.Atom üzerine Üniversiteye girip 4 senemi okuyacağım masterımı doktoramı her ne varsa yapıp Çine gitmek istiyorum.Tabi bu arada çince de öğrenicem.Ordada eğer bana imkan sunarlarsa labrotuvar çalışma odası bütçe orda çalışıp yaptığım tüm buluşları Ülkeme ve İnsanlığa armağan etmek istiyorum. isteğim inanılmaz boyutta , azmim inanılmaz boyutta , kararım kesin yolum belli emin adımlarla ilerliyorum arkadaşlar hepinizden bana destek çıkmanızı bu azim bu isteği hiçbir zaman yitirmemem için bana yardım etmenizi istiyorum ama eminim ki yitirmeyeceğim ben eminim ben bunun için doğudum bununla öleceğim her ne kadar hiçbir zaman özel hayatım eşim çocuğum olamaycak olmasına rağmen benim eşim bu iş özel hayatım bu iş aşkım bu iş olcak bundan eminim.Kız sevdasından elimi ayağımı çekiyorum.Gerçi hala keşke dediğim çok oluyor moralim bozuluyor ama olmıycak yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum.... aferin lan hem fen öğrencisi , hemde kız arkadaş gereksinimi diye bir şey olmadığını anlayan birisi. aferin , vallahi aferin , görün de örnek alın. yürü be , arkandayım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 teşekkür ederim ama bazen insan bi kerede olsa sadece 1 kere bu kız la bir kez çıkıp o duygunun ne olduğunu öğrenmek istiyo sevilmenin nasıl birşey olduğunu bilmek istiyor ama ben daha çok böle ot gezicem yaşayamam ben bu duyguları pfff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 go go go[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi beni geçen senin sonuna doğru kabul etmeyen kız beni biryerlere çaırıyo dolaşalım buluşalım diyo ama çıktığıla barışık dolaşıcakmışız ben o bide onun arkadaşı kız 3 ümüz dolaşıcakmışız benimle bu kadar dolaşmak istemesinin amacı nedir ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yardım edin ya pff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kızların amacını bilemezsin hiçbir zaman. o yüzden hep sevimli olacaksın , esprili olacaksın. sevgi sözcükleri asla kullanmayacaksın. ilk önce yakınlaşıp geri çekileceksin. ama samimi olmayı unutma yoksa peşinden gelmezler.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar