marvella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 warhammer acc alicam arkadaslar server önmli degil des tarafinda rr80+ ariyorum elinizde olan karakter varsa pm atarsaniz sevinrim tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bi tane baslık ingilizce yazılmış biri turkce gercekten harika bende boyle yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 wtb yazmstm hata verdi bende acilmadi zannettm topic degistrp yazm ddm 2 kere aclms:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 alınık warhammer diyince başka bir değişle banlayın beni diyor sandımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Uzun süredir ucretını ödemedıgımden kalan bir accountum var.Aksama şifresini bulmaya calısayım eger bulursam size vereyım accountu,bosuna para harcamamıs olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Valla degeri neyse veririm ben ama yani karakter nedir ne degildir 40 mi rr kac? o önemli bnm icin yoksa bende ztn 40 var rr kasamam tekrar ondan ariorm yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 rr 40 magus vardı.erona idi nick ,master account name ve sıfreyı buldum.eğer oynarım dersen msg at,yollarım pm den bılgılerı.ıstemem dersen bir sonrakı ıhtıyacı olan bırını bulana kadar bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gercekten cok tesekkür ederim ben end game bi karakter ariyorum sirf pvp icin gear sart rr80 vardi satmistim zamaninda benden daha cok ihtiyac sahibi olan elbet olacaktir baskalara faydalansin bnm yerime anlayiş ve paylasimin icin minnettarim allah razi olsun saol kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar