Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula almadılar (!)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

bizim okulda serbest giyinelim mi diye anket yapıldı geçen sene anketten evet cevabı çıksaydı giyincektik ama 100de 90 hayır dedi..
Sebebi:
özel okul karizma sendromu, kim vercek tommy'e prada'ya Lacoste'a okula uygun giysi parası, hergün farklı giyinmek uygun düşer diye herkes hyr okul kıyafeti rulaz cevabı geldi :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

sorma ya bende hiç anlamam,
benim de markalı elbiselerim vardır ama mümkün olduğunca etiketi ben markayım diye bağırmayanlardan alırım biş beyendiğimde, hiç bi markası olmayan bi gömleği de beğendiğim bi modelse paşalar gibi giyerim...
İnsanların anlaması gereken kıyafeti gösterenin kendileri olduğu, kendilerini kıyafet ile göstermeye çalışmak eziqliktir.[signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

ama şimdi yukarda allah var Diesel Rulaz :lol:
bide gucci'nin yeni yaptığı ayakkabılara hasta oldum para biriktiriyorum alacam :lol:

yine de yakışan her zaman iyi..[signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 15 Eylül 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
onlar hiç tikkymde diiller :lol:

zuahhaa[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

amerika'nın neresined hangi okuldasın ?

Orada ki dersler türkiyede olsa citten herkes profösör çıkardı, amerikalılar kadar mal insanlar yok, çok mu ot çekmekten öle oluyolar ya havasında mı bişi var bilmiyorum ama, yemek pişirme die dersleri oluyo, üstelik bu basit kolay desleri kendileri seçip sonrada kalıyorlar.
Amerika'da Türk olmak gibisi yok yılda en az 2 yılda bi giderim her gidişimde kazıklarım hepsini :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

kih kih , bizim müdürde öle okulun ilk günü 2 saat konuştu, showun kralını yaptı haydaa dedik noluo, neyse ki herşey bi günde rayına oturdu :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze
Sosyal ağlarda paylaş

kara anlamadım ne demek istediini simdi veliler geliyo sac bas mı kontrol ediyo.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...