cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizim okulda durum soyle gomlek renk mavi veya beyaz erkekler icin kizlar icin bide pembe eklenio kravat serbest istedigin tur istedigin renk takabiliyorsun erkekler icin. kizlar biis takmio kizlara icine siyah yaska erkeklere degil lol spor ayakkabi jole serbest uzun sac asiri olmadikca servest falan oyle gider bu iser[signature][hline] curious about me ? photos
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ha bizim okulda allahtan saçlara bişey demiolardı da uzatabildik lise sondan başlayıp biraz ama sakala laf atiolar. mesela hoca sakallı çocuk görüo " Yavrum be!" die laf atio .[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 muhah ben geçen sene craig david şekli yapıp gitmiştim müdür tüm okulun önünde wayy playyboy çapkınn falan gibi bağırdı :lol: okuldan çıktım kestim geldim..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aslında bi yere kadar disiplin iyi yaw bazen sululukdan rahatsız oluyorum :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lan olm adını soyle yeter gerisini bize bırak. baalda umuunu sıkıyolar jole yok spor ayakkabı yok gomlek içeride kravat tak saç kısa olacak (abi elemanın teki lise son bole saçlar uzun sakal var spor aykkabı gomlek dısarda kravat yok geliyo bisey demiolar uyuz oluyorum lan)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu arada okulun adını soyle demek istedim.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Lise Son olmanın inanılmaz hafifliği. Bizdede öyle.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 orta yerde veremem adını bi duyan olursa okulun böle reklamını yapttımı tam geyik malzemesi olurum :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 10:26 tarihinde demiş ki: atlasaniza yan duvarlardan iceri? ehe o genelde yan duvardan içeri değilde dışarı şekilde oluyor diye biliyorum ben , yada biz yanlış yapıyorduk hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: Lise Son olmanın inanılmaz hafifliği. Bizdede öyle. sen nerdesin alexi?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Millet ne dertli yahu.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Özel Acarlar Lisesi, rulez. Okulumuzu açanlardan biri playboy (bkz : erdal acar), jöleye mi laf edicekler =P. Utanmasalar Laila açacaklar okulun içine.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yaa dünya hali işte[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Özel Acarlar Lisesi, rulez. Okulumuzu açanlardan biri playboy (bkz : erdal acar), jöleye mi laf edicekler =P. Utanmasalar Laila açacaklar okulun içine. ehühe acarlar lisesinden bi arkadaşım vardı bizim okula gelidiğinde burası acar kolejinden daha güzelmiş demişti tanırsın belki Tosun Arda geçen sene mezun ettik :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Biliyorum tabii. Hala terliyor mu öyle ?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lan olm herkes kolej bizde mi yaak bir kolej deger mi baal ı bırakmaya[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Beni başka okul almıyor. Alsalar gidecem yani eha. Kendi okulum bile almamak için baya diretti.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ezuah olm baalı bırakak mı yani bırakalım diyosun yani. İyi ben bi sküdar veya st. bla yaparım artık. MEF de olur[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: fizban, 15 Eylül 2004 20:07 tarihinde demiş ki: kadıköy anadolu lisesinde kapıdan çıkılır, duvardan girilir genelde. neden ben de bilmiyorum ehaha. duvardan çıktığımızda bişey olmazdı ama, bi tek duvardan bi kez girerken benim pantalon fena yırtılmıştı. baya baya fenaydı hem de. heyeyy gidi günler. var mı üniversitenin atlayacak bir duvarı ?yok anasını satiyim :) turnikelerin üstünden atlayarak giriom ben üniye seren, kartım daha olmadığı için ehehe.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Biliyorum tabii. Hala terliyor mu öyle ? amuhah hemde nasıl :lol: Geçen laila'ya gittik adam sırılsıklam oldu bi ara kayboldu bi geldi üstünü değiştirip gelmiş :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 zuah :)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bizde lise sondayız ki ? lise son olmuşun olmamışın ayrım yapmıyor burdaki dalkavuklar malesef.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 euahueh ben 4 sene aynı okulda okudum (son 4) okul elbisesini tam olarak giydiğimi hatırlamam saçlarda jöle yoktu ama spor ayakkabısız gezmem :)[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ezuah lan olm lise son dediin okula donla bile girebilmelidir![signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla ben bi kere eşofmanla gitmiştim lise 2 de müdür ilk ve son kez o zaman kızmıştı bana :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Öne çıkan mesajlar