stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 slm arkadaslar ben chamur klanının kurucusu CHamur_fragdelisi artık anette cok takılmıyorum artık adeks te takiliyorum ısteyen gelebilir yani mac icin :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 adeks server mı yoksa beşiktaş adeks cafe mi?adeks cafe güzel bir yer we orda çok iyi oyuncular vardı!bencede 1.5 güzel ama 1.6 ve cz yi yabana atma onlarda güzel!![signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 adeks 1 ve 2 de takılıyorum evet ıı oyuncular var bana yetısebılıyolar ayrıca saol gorusun ıcın :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 adeks de takılan bi kişiden ne beklersin ki.[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehehe sadece guluyorum ıstersen gel bı kapısalım yanlıs anlama sadece kendıme guvenıyorum okadar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 çok güvenme patlarsın bir gün[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 adeks hala varmı yaf hll olsun adamlara hala açık demmki serverları bi ara kapalıydı. chamurun kurucusu chamur değilmiydi ? chamur_chamur diye biriydi diye hatırlıyorum[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Adeks, internet cafe.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar