McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Yarın sınava girecem de hazırlık yerleştirmedi hedesi için. Sınav yeri olarak BasE-B206 diyo. Ben ingilizce binaları diye tahmin ediyorum BasE den. Ondan da 4 tane var. Zaten adını bilmekte yetmiyo kocaman yer. Harita vermişler güzel ama çok basmakalıp yapmışlar. Nerdedir bu bina nası gidilir?[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hıh işte odtü de açıldı :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bekle sly daha dur ya kızma hemen daha sırada kocaeli üni koç üni yeditepe üni afyon kocatepe üni konya selçuk üni... .. . var oğlu var lütfen sly cım saygı gösterelim bölelere... üniversiteler adlı ana bi topic açılmadıkça yeni konu tuşu ne işe yarıo orda di mi :):P:):P:):P:):P:):P[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Napalım maduruz sabahın köründe elimde kalemle koşturmak istemiyom :) ydyo 'deymiş sitede gördüm de. 4 tane biraz da ayrık hangisidir b206[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 İngilizce bölmünün alt katı büyük bir olasılıkla. İYS de başarılar bu arada.Kaset dinlemelere dikkat et eski teyplerle çalıyorlar sesler boğuk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 BasE dedigi deparment of basic english, hazirlik okulu yani BasE B206 hazirligin B blogunun 206 numarali sinifi oluyor[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hazırlık atlamak için kaç istiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben hazırlık atlama değil de yerleştirmeye gircem. Bu sene tatil yapacam :) Onda da kaset dinletiyolar mı? Ne gibi bişi olcak ki[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 2 günse sınav 1 günü writing diğer gün ise listening. www.metu.edu.tr ye bak bide orda daha fazla bilgi bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Odtü hazırlık sınavlarını annem ve arkadaşları hazırlıyor , 65 istiyorlarmış galiba atlamak için bir de zormuş , bana 1999 sınavını çözdürdü çok zordu . Gerçi onu hiç çalışmadan önce çözmüştüm ..[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 65 ise kolay atlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya tam hatırlamıyorum ikisinden de 65+ mı almak gerekiyomuş neymiş , yarın sorup yazarım buraya gerçi o zamana kadar öğrenirsiniz[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Sitede baktım ben 75 79 arası bi dönem atlıyosun 80 üzeri atlıyosun site de öyle yazıyo.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hah evet , bir de 90+ alırsan bir kaç dersten muhaf sayılıyosun[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu seneki atlama sinavlari cok kolaydi valla 2si de. hatta biz paniklemistik, eskiden yaziliymis, bu sene toefl gibi yapcaklarmis falan die duyumlar alioduk, yani, bu sene zor olacaina dair. bbc egitim kasetlerinden oldugunu tahmin ettigim bisiler cikti listeningde bole yavas yavas konusup bisiler anlatan ehe :) mesajini dun gece gorseydim cevaplardim, ya d abi kac gun once atsaydin. neyse bulmusundur artik :) daha dun ordaydim atlama sinavi icin :p -- hazirlik sinifini atlamak icin, toplamda 60 ustu mu ne almak gerekio, 2 tane atlama sinavi var, ikisi de 50 puan. lisansin uilk senesinde 2 tane ingilizce dersi var, ikisinden de muaf olmak icin 80 ustu mu ne oyle bisi lazim.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 keşke erken açsaydın wastienin dedii gibin..ben de bu forumu görmeden mal gibi odtü patileri die forum açmıştım allah kahretsin..biara buluşalım ya madem pati war buralarda görüşelim.. ha buarada ben de atlama sınavında kendime çok güvenmeme raamen patlamam sonucu hazırlık okucam ztn işletmenin en zor senesi hazırlıkmış :D paso yatıcam işalla :) özel mesaj falan atarsanız buluşuruz ben paso yurt 2 de 310 nolu odada sol kapıdan girince içerdeim ztn direk orayı da basarsanız murat diye kesin bulursunuz nese lab kafama kapanmadan çıkiim ii sabahlar..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ben atlama sınavına girmedim. Girsem kazanırdım heralde 7 sene gördük ing. :) Bu sınav sonuçları d blokda asılcak dedi de ne zamandı unuttum ben.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 wastie zaten ilk sağa dönünce düğün evi gibi millet yığılmış anlıyosun orası olduğunu mecburen :D[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar