Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTUlü ler bi baksın yardım!

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Yarın sınava girecem de hazırlık yerleştirmedi hedesi için. Sınav yeri olarak BasE-B206 diyo. Ben ingilizce binaları diye tahmin ediyorum BasE den. Ondan da 4 tane var. Zaten adını bilmekte yetmiyo kocaman yer. Harita vermişler güzel ama çok basmakalıp yapmışlar. Nerdedir bu bina nası gidilir?[signature][hline]come forth my friend...
Sosyal ağlarda paylaş

bekle sly daha dur ya kızma hemen daha sırada
kocaeli üni
koç üni
yeditepe üni
afyon kocatepe üni
konya selçuk üni...
..
.

var oğlu var lütfen sly cım saygı gösterelim bölelere... üniversiteler adlı ana bi topic açılmadıkça yeni konu tuşu ne işe yarıo orda di mi
:):P:):P:):P:):P:):P[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

Odtü hazırlık sınavlarını annem ve arkadaşları hazırlıyor , 65 istiyorlarmış galiba atlamak için bir de zormuş , bana 1999 sınavını çözdürdü çok zordu . Gerçi onu hiç çalışmadan önce çözmüştüm ..[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman
Sosyal ağlarda paylaş

bu seneki atlama sinavlari cok kolaydi valla 2si de.
hatta biz paniklemistik, eskiden yaziliymis, bu sene toefl gibi yapcaklarmis falan die duyumlar alioduk, yani, bu sene zor olacaina dair. bbc egitim kasetlerinden oldugunu tahmin ettigim bisiler cikti listeningde bole yavas yavas konusup bisiler anlatan ehe :)

mesajini dun gece gorseydim cevaplardim, ya d abi kac gun once atsaydin. neyse bulmusundur artik :) daha dun ordaydim atlama sinavi icin :p
--

hazirlik sinifini atlamak icin, toplamda 60 ustu mu ne almak gerekio, 2 tane atlama sinavi var, ikisi de 50 puan. lisansin uilk senesinde 2 tane ingilizce dersi var, ikisinden de muaf olmak icin 80 ustu mu ne oyle bisi lazim.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Sosyal ağlarda paylaş

keşke erken açsaydın wastienin dedii gibin..ben de bu forumu görmeden mal gibi odtü patileri die forum açmıştım allah kahretsin..biara buluşalım ya madem pati war buralarda görüşelim..
ha buarada ben de atlama sınavında kendime çok güvenmeme raamen patlamam sonucu hazırlık okucam ztn işletmenin en zor senesi hazırlıkmış :D paso yatıcam işalla :)
özel mesaj falan atarsanız buluşuruz ben paso yurt 2 de 310 nolu odada sol kapıdan girince içerdeim ztn direk orayı da basarsanız murat diye kesin bulursunuz nese lab kafama kapanmadan çıkiim ii sabahlar..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...