Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lacrimas Profundere İstanbul Konseri İptal Oldu :(


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Alman Doom Metal grubu Lacrimas Profunderenin ekim ayında yapması beklenen istanbul konseri iptal oldu. Sitede haber olarak yok fakat, bana arkadaşım sölemişti. Ama Gigs bölümünde İstanbul gig i yaziordu şu an yazmiyor. Demek ki iptal oldu gerçekten de .
Ankarada Zoofest de yer alacak bu grup. Ben ankaraya gidecem herhalde lacriması görmeye. OFFF Dark Tranquillity bir, bu iki ya ne oluo paso iptal edilio konserler.!!!

www.lacrimas.com[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zoofestten hiç ümidiniz olmasın, geçen sene öle bi s.çtılar ki ağzımız açık kaldı resmen bu kadar kötü yapmaya kastılar mı acaba diye[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene 3 saat kapıda bekledik, öyle olunca gruplardan 2 yada 3 tanesiydi hatırlamıyorum 2. güne kaydı. 2 gün solitude'a hiçbir bilgi verilmediği için grup çıkamadı. core çalarken ses kesildi. discordia çalarken zamanı bitti diye kestiler sesi. soul sacrifice'a da 10 dk çalabilirsiniz deyip büyük bir ayıp yaptılar onlar da bunu reddedip çıkmadı sahneye.

edit: hah bunu da şimdi hatırladım, tur otobüsü son 2 grup çıkmadna önce kalktığı için turla gelen birçok kişi 2 grubu izleyemedi.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim


[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 15 Eylül 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amanın ii oldu sölediin lacrimasıı nekadar sevsem de zuufest midir nedir eğer onda organizasyon bukadar traşsa hiç çekilmez boşuna aşşaa inilmez yane demekki.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...