Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bole bir server varmı yabancı yada turk farketmez orjinal cd olmadan giremezmiyim?
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 git orjinal al 15 milyon. (www.weblebi.com)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah [Bu mesaj shapshal tarafından 06 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 mixi bilmiyorum etmiyorum tanımıyorum ama bildiim kadarıyla oyun tüm exp ları istiyor. Bu da korsan olarak hesaplarsak normal nwn - 7 milyon sou - 3 milyon hou - 3 milyon (ki expansionların tek cd olduundan şüpheliyim) bu da eder 13 milyon. bence bu kadar masraf yapıcağına (ve ben single sevmem multiciyim diyosan) 3 milyon daha ekle orjinal nwn al. tamam expansion özellikleri olmicak ama internette istediğin gibi oynayabiliceksin.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ilk nwn'la hotu arasinda daglar kadar fark var. yani ikisini kiyaslamasak iyi olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende sadece nwn var expansionsız ve gayet güzel de oynayabiliyorum tamam çok fazla server seçeneğim yok kabul ama o kadar kopya aldıktan sonra bir-iki serverda oynamaktan iyidir. seçeneğim çok da az değil.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 simdi o kadar masrafa girmek istemiyorum ole butun exp pakeklerini iceripte orj olmayan hic server yokmu? :(
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tmm bekliyosunuzda orjinalmi istiyor illa onu solesen bi max
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 istemiyor. o yuzden yazmis zaten.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Öne çıkan mesajlar