Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bole bir server varmı yabancı yada turk farketmez orjinal cd olmadan giremezmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 git orjinal al 15 milyon. (www.weblebi.com)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah [Bu mesaj shapshal tarafından 06 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 mixi bilmiyorum etmiyorum tanımıyorum ama bildiim kadarıyla oyun tüm exp ları istiyor. Bu da korsan olarak hesaplarsak normal nwn - 7 milyon sou - 3 milyon hou - 3 milyon (ki expansionların tek cd olduundan şüpheliyim) bu da eder 13 milyon. bence bu kadar masraf yapıcağına (ve ben single sevmem multiciyim diyosan) 3 milyon daha ekle orjinal nwn al. tamam expansion özellikleri olmicak ama internette istediğin gibi oynayabiliceksin.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ilk nwn'la hotu arasinda daglar kadar fark var. yani ikisini kiyaslamasak iyi olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende sadece nwn var expansionsız ve gayet güzel de oynayabiliyorum tamam çok fazla server seçeneğim yok kabul ama o kadar kopya aldıktan sonra bir-iki serverda oynamaktan iyidir. seçeneğim çok da az değil.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 simdi o kadar masrafa girmek istemiyorum ole butun exp pakeklerini iceripte orj olmayan hic server yokmu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tmm bekliyosunuzda orjinalmi istiyor illa onu solesen bi max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 istemiyor. o yuzden yazmis zaten.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar