Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] NwN Orj. cd istemeyen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
git orjinal al 15 milyon. (www.weblebi.com)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah

[Bu mesaj shapshal tarafından 06 Eylül 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mixi bilmiyorum etmiyorum tanımıyorum ama bildiim kadarıyla oyun tüm exp ları istiyor. Bu da korsan olarak hesaplarsak
normal nwn - 7 milyon
sou - 3 milyon
hou - 3 milyon (ki expansionların tek cd olduundan şüpheliyim)

bu da eder 13 milyon. bence bu kadar masraf yapıcağına (ve ben single sevmem multiciyim diyosan) 3 milyon daha ekle orjinal nwn al. tamam expansion özellikleri olmicak ama internette istediğin gibi oynayabiliceksin.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ilk nwn'la hotu arasinda daglar kadar fark var. yani ikisini kiyaslamasak iyi olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
bende sadece nwn var expansionsız ve gayet güzel de oynayabiliyorum tamam çok fazla server seçeneğim yok kabul ama o kadar kopya aldıktan sonra bir-iki serverda oynamaktan iyidir. seçeneğim çok da az değil.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
  • Yeni Oluştur...