küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 afiyet olsun buba. Sparkcaster said: peki küho tek parça halinde nasıl çeviriyosun yumurtayı döktükten sora dökmeden önce çırpıyoruz tabii ki yumurtayı, yazmayı unutmuşum.
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben simdi yaptım. ama dökmeden önce karıştırmayı unuttum :D çok iğrenç bi görüntüsü olsa da tadı güzelmiş :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 küheylan said: afiyet olsun buba. Sparkcaster said: peki küho tek parça halinde nasıl çeviriyosun yumurtayı döktükten sora dökmeden önce çırpıyoruz tabii ki yumurtayı, yazmayı unutmuşum. hacı patates ve yumurta bütününden bahsediyorum, üstte cıvık kısım kalmaması için
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kaşıkla patatesleri çeke çeke, sıvı kalan kısmı tava ile temas etmesini sağla. o zaman toparlanıyor. ben de nefret ederim o cıvıklıktan.
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Ben bunu sosis yerine soğan ve kıymalı yapıyorum bazen çok lezzetli oluyor .
Öne çıkan mesajlar