supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 marion var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 marion'a tuttururlar bence lebron'u bi çılgınlık yapıp kidd'e de tutturabilirler ama 2sinden biri tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 onu yazdim sildim eski tanidigim adamsa onunla olmaz gibi bi de peja cok yardim ediyordu dallasa simdi adami oyuna aldin mi kimi tutacak miller oyundayken falan mi girecek acaba edit:eski cleveland daki gibi bir durum olsa lebronu en iyi oyun kurucular tutuyor aslinda ama simdi etrafda dolasan bi wade tehlikesi varken terry ile lebron eslesmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Lebron u sevmesemde,miami alacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dallas'ın almasını istiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 marion'un ayaklar yetisemez hayatta lebrona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 zamanındaki lakers-pistons serisi gibi bir sok yasatmazsa nba, son sampiyon maimi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 scottie pippen demis ki jordan dunyanin en iyi skoreri ama en iyi oyuncusu lebron olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 10 senedir kuralları öğrenemeyen adam dünyanın en iyi oyuncusu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 10 sene olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 20 senedir basket oynuyo en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 eline top 2 yasındayken degmis!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 26yasında lebron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 babası da basketciymis diyip 40 sene oldu demenizden korkuyorum simdi. o da lebron ya. herneyse adam iyi, sevmeseniz de iyi. jordan iyi olup olmadıgına da bugun karar veremeyecegimizi hatırlatayım ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lebron iyi de, en iyiye yani jordana gelene kadar arada bikaç kişi sayılır yine. ha önünde zaman var, en birinci de olabilir ama bu apaçilikle zor. nbade hep o an kim yıldızlaşıyorsa onun reklamı yapılır, bunlara aldanıp lebron en iyi falan demeyin bir sürü adama haksızlık edersiniz geçmişte oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 biz demiyoruz pippen diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 LJ Başgan ve Saz Ekibi süpürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 pippen için de aynı şey geçerli, adam olsun az dalga geçmedik ismiyle zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lebron sevmedıgım bir oyuncu, ama bu lebronun çatır çatır basket oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. dediğim gibi almalarını istemem, özellikle wade ve lebron fena artist ikiside. bence miamiyi durdurabilecek tek takım boston dı. o da gitti, sanmıyorum dallasın alabileceğini 3 etti bu ama, hakkatten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 wade ile bosh u seviyorum ben ya, özellikle bosh ki o kadar laf ediyo millet yancı vs. diye haksızlık ediliyor bence. lebronın yatçak yeri yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 lebronun beyaz camarosunun jantlar ne ya öyle, ulan aklımdan gıtmıyor o görüntü. ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Kobe yaşadığı müddetçe, Lebron'lar Wade'ler falan hepsi bosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Dallas'ı destekleyeceğim. Ne zaman ilk maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 zaidral said: scottie pippen demis ki jordan dunyanin en iyi skoreri ama en iyi oyuncusu lebron olabilir. bunun üzerinden muhabbet dönmüş ama yanlış burda yazan. "jordan dünyanın en iyi skoreri ama en komple oyuncusu lebron olabilir" demiş ki adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Önce bi yüzük taksın da görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar