chagy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Windows xp restore ettim,bir daha açılmadı,ne denediysem olmadı,documents and settings altındaki kullanıcım da koruma vardı ntfs sayesinde,yani başka kullanıcılar benim belgelerime erişemiyordu...ama restoreden sonra birdaha açılmadı ve ne yaptıysam,repair bile ettim xp'yi ama sorunu çözemedim,D: sürücüsüne yeni bir windows xp kurdum bu sayede c:deki documents and settings altında ki klasörüme ulaşabilirdim diye düşündüm..tabi şu an bilgisayar açılışta soruyor hangi xp yi çalıştırmak istiyorsun diye :).. problemim şu....o klasörü bu yeni kurduğum xp den açamıyorum erişim yasak...öbür xp yi hiç açamıyorum..ve benim bu dosyalara ulaşmam ve yedeklemem gerekiyor ntfs protection olayını nasıl kırarım bir yol var mı? çok önemli,işlerimle ilgili dosyalarım var ,10 gün öncesine kadar olanlar sorun deil yedeklemiştim ama ondan sonra yaptığım projeler tehlikede :( .. bir yol bilen varsa çok sevinirim[signature][hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi geçmiş olsun ama sorunun çözümsüz değil. ntfs bölmesini okumak için bazı programlar mevcut. fakat bunlarla yazamıyorsun sadece okuyabiliyorsun o yüzden yazıcak bi fat partitionuna sahip olman lazım. bu tür programları bulman kolay mesela en basitinden şuraya göz atabilirsin, http://www.ntfs.com/boot-disk.htm 2. alternatif knoppix olabilir ama bundan emin değilim.knoppix okuyabiliyor fakat yazamıyor ve içinde cd burner ıda vardı yanlış hatırlamıyorsam.bi knoppix cd si ile cd ye yedekleyebilirsin teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla,çok teşekkür ederim,büyük yardımın dokundu,kurtardım dosyaları email adresim [email protected] , herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsan,çekinme sor :) tekrar çok saol..[signature][hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 saol abi,sende çekinme sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar