Pangold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Oyunun yayıncısı game campus.Şuan kapalı beta kayıtları devam ediyor.Pek fazla bilgi yok.Bu arada ip ban sorunu olmuyacak.Oyunun forumunda bir kaç kişi sormuş adminler cevaplamışlar. http://scarletlegacy.gamescampus.com/teaser Skill sisteminden bahsedilmiş.İşte 3 çeşit olduğunu ve bunları istersek karışık olarakta kullanabileceğimiz anlatılmış.Set olarak itemler bulunucak.Meslek sistemi ve craft geniş biçimde oyun içinde olucakmış. Oyunda 14 bölge ve 6 instance bulunuyor.Bu alanlarda partyler kurulabiliyormuş.Battlefield Arena isimli yerde pvp yapılıyor.İster solo olarak istersek guild olarak.Son olarak görevler var.Ana görevler,günlük görevler ve event olarak ayrılmış şekilde.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 saldiri esnasinda polearmin cikardigi sesler bile artik birbirinin kopyasi gina geldi bu amip mmolardan. hersey ayni artik.
Pangold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Haklısın.Artık mmo piyasasına bir devrim lazım :)
Öne çıkan mesajlar