WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Topic i nereye açacağıma karar veremedim ama sonuç müzik istediğim için buraya açtım Fenerbahçe şampiyon olduğu gece yayınlanan maraton programındaki şampiyonluk videosunda çalan şarkının ismini bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Şarkıdan hatırladığım sözler: "sarı lacivert rengimiz" ve "sana canım feda fenerbahçe" hareketli birşeydi[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sporda kat kat daha kolay bulursun cevabi oraya yolluyorum[signature][hline]too much, too young
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sarı lacivert rengimiz hiçbirşeye değişmeyiz çünkü fenerbahçeliyiz i diosan http://www.fenerhaber.org/web/download/download.htm burdaki 1907 linki. ama galiba onu kastetmiyorsun. fenerbahce cumhuriyeti de değil. diğerlerini de bilemiyorum oradakilerden biridir belki ama[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected]
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Adı "Fenerim Doğdu" Fenerbahçenin çıkardığı son Cd'nin üçüncü yada dördüncü parçası.[signature][hline]rtc
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sözlerini yazayım hatırladığım kadarıyla (yamuluyorsam düzeltin) İşte oldu, herşeyim oldu 1907'de Fenerim doğdu Her zaman oldu, şampiyon oldu Fenerbahçe her dalda en büyük oldu Sarı lacivert rengin, vazgeçilmez yeminim Sana canım feda Fenerbahçe Yğamur çamur demem, her maçına gelirim Yollarına düşerim Fenerbahçe görüldüğü üzere sözler biraz geyik ama besteyle beraber güzelleşiyo =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 devamı böleydi galiba: Fenerbahçe fenerbahçe, enbüyük fnerbahçe. ........................ ne gerek var başka söze.. dımıdım dıbıdıbıdbı dımm dımm dımm dımm dıbıdbıdb dımm
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Teşekkürler şarkının ismi smoke unda söylediği gibi fenerim doğdu[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 şey var portakal soyulurmu tadına doyulurmuuu??? onu mu arıyorsun? :)[signature][hline]hö?
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tavşan gider ekine kulakları dikine vardı bide.. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Öne çıkan mesajlar