Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya okul filminde filmin sonunda çalan parçanın adını bilen warmı hani kız okumayı bitirdiğinde çalmaya başlıyor.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 teomanin soyledigini mi diyorsun[signature][hline] curious about me ? photos
Natural Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 teoman ın söylediği parçanın adı nefes nefese diğerini bilmiorum.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 onu bilmemde o sahnede deli gibi dublaj hatası vardı daha ağzını oynatmadan ses filan geliyodu enstrümanlardada aynı hadise ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yok ya nefes nefese deil tam sonunda böle kız koridordan tiyatro salonuna geçerken çalan parça.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 gencler yani bakin ben o filme 2 kere gittim ben bile hatirlamadim yani:)
sicilium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: ehoca84, 15 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki: gencler yani bakin ben o filme 2 kere gittim ben bile hatirlamadim yani:) allah allah ilk seferinde anlayamadın mı????? Çok mu koplike filmdi? Bu arada film kötüydü soundtrackleri de kötüdür, çünkü teoman var.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Okul filminin müziklerini Kevin moore yapıyordu. Sanırım yakında soundtrack album avrupada piyasaya cıkıyormus. O albumun cıkısını beklersen isimlerini ogrenip indirirsin bi yerlerden artık. Bende bakınmıstım zamanında fakat bulamadım bi kaynak. Bi tek okulun sitesinde cep telefon melodisi olarak var. :P[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Şöyle bir son dakika kıyağı geçeyim kevin moore sevenlere, tam olsun... İşte okul filminin soundtrack i; Ghost Book(2004) Rhodes Song Prayer Call Piano Theme Roof Access (Day) Far Fara P.S. Library Noise Overheard Romantik The Hecklers Mirrors and Phones Shall We Jump Cowbloke Erotik Roof Access (Night) Hallways and Light Afterschool Sad Sad Movie[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Öne çıkan mesajlar