Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 geek diye tepelemiyolar en azından[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Cuce, 15 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: Herkez senin oglun degfil bir hic ir okulda ikinci gunden insanlar masa]ste yapmaya abslamaz bu iki/ Bu aptal chat kutusu klavyemi ingilziceye ceviriyo wast'ee buda 3 / ?( sen hic konusma olm ben sana kusum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Sly-One, 15 Eylül 2004 18:53 tarihinde demiş ki: geek diye tepelemiyolar en azından olum iste bana tepelemeyeni lazım öhöhöh :))))[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sorund egıl bende sana ignoreum zaten ama tekrar yazıyım yukardakı okunmuyor. Herkez senin oglun degıl Dunyada kimse liseye basladıgı ikinci gunde mileltle masaüstu yapmaya baslamaz hele bir dur yanı.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya ben de otursun yapsın demiyorum deneyimlerinizi sorguluyorum. Yani mesela sen cuce sen hastasın yani frp konusunda bir sürü de arkın var frp oynayan. Sen hz deyken sana gelip diyolar mıydı sana frp kapisak beyler diye, bizimkilerin magicden bile haberi yok lem.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Senidne Frp den haberin yok herhal "Frp kapısak" ne demek lan ne o ole benım orkum senın elfını dover gibi (cüce hepsını dover). Senınde Frp den haberın yok anlasılan canım benım. Bıze hazırlıkda hayvanat bahcesındekı hayvanlara bakar gıbı bakıyorlardı 1ilk aylar sonda dedık bızde ınsanız oyle alıstılar =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya olm geyik yapıyoz herhalde kitabımız var zarımız var daha ne olm oynayacaz işte unun var mı var şeker var mı var e helva yapmalıyım o zaman deil mi? Bir de mal mal bakıyodeunuz da ğööö gantııııır tipinde elemanlar var mıydı? Bİrini kolay yoldan frp ye nasıl alıştırırsın? Soylesene elimişzden tutun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Tüm okullarda hazırlıklara direk çömez muamelesi yaparlar sınıflarını basarlar bilmem naparlar falan filam.. kendimde zamanında hazırlıktım şimdi bize yapılanları bende yeni hazırlıklara yapıorum.. bu böile gider yaani okulun ilk günleri hep böyledir. Zamanla düzelir arkadaşlar bulursun kafa dengi vs vs.. Da bende lisede 3. yılım hala kendi kafama göre adam yok etrafımda.Takılmana bak... onlar sana alışsın alışmıyorlarsada kendileri bilir ....[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yaramaz o okul :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oyundan kim baymıyorki?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya olm bak eleman yaramaz dedi ben biliyorum olm boku bokuna calistik o kadder. Bşiktaş nasıl bi okul sizce biliomusunuz lem?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ozel okula gecmek daha mı mantıklı arkadastan yaklasık 80 puan daha fazla yaptım lgs de simdi o Saint Benua da ben baaldayım. O mutlu ben mutsuz.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 oluyr öle genç . time is cure[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 but life isnt fair[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 olm bizim sınıftakiler de fena değil ama benim istediğim ortam baska[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Olum baydım lan olacak, devrik olmuş.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya var olm iste ya ara bul soylersem reklam olur. Alexi bu arada the force be may you with yani.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Olmak sende büyük potansiyel ancak kullanmak bunu saçma sapan yönlere sen yine böyle, karanlık tarafa geçmek var sen. Ummak ben senin bunu anladığını ancak pekte inanmamak.Neden bilmemek, doğmak öyle içime.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 HAgi mi acaba Alexi_Septimus[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 in great danger you are.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: sheref, 15 Eylül 2004 19:54 tarihinde demiş ki: HAgi mi acaba Alexi_Septimus ZUAHAHAHAHSHDN SDNDNSDHASMZMUAHAHSDMCJSANSANSC ulan sheref sen guzel adamsın bulusak senle bi zaman[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu arada konu daıldı. Victory?isnt it a victory.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 kıh kıh buluşuruz canım alemde kayarız :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehemeh evet abi hazırlık sendromu hakkında daha konuşmak istiyorum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla ben 5 yaşından beri biliyorum ingilizceyi ama lise1 de kalınca özele geçtiğimde orada bi sene hazırlık okmuştum olayı biliyosan hazırlık sana tatil gibi geliyo kitapları falan bile almamıştım 5,00 ortalama ile bitti hazırlık:lol: ama işi bilmiyosan hazırlıkta çok kasman lazım[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar