Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baydım lan olum (örnek başlık)

elvyn

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 15 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
Herkez senin oglun degfil bir hic ir okulda ikinci gunden insanlar masa]ste yapmaya abslamaz bu iki/

Bu aptal chat kutusu klavyemi ingilziceye ceviriyo wast'ee buda 3 / ?(

sen hic konusma olm ben sana kusum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de otursun yapsın demiyorum deneyimlerinizi sorguluyorum. Yani mesela sen cuce sen hastasın yani frp konusunda bir sürü de arkın var frp oynayan. Sen hz deyken sana gelip diyolar mıydı sana frp kapisak beyler diye, bizimkilerin magicden bile haberi yok lem.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Senidne Frp den haberin yok herhal "Frp kapısak" ne demek lan ne o ole benım orkum senın elfını dover gibi (cüce hepsını dover). Senınde Frp den haberın yok anlasılan canım benım. Bıze hazırlıkda hayvanat bahcesındekı hayvanlara bakar gıbı bakıyorlardı 1ilk aylar sonda dedık bızde ınsanız oyle alıstılar =)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm geyik yapıyoz herhalde kitabımız var zarımız var daha ne olm oynayacaz işte unun var mı var şeker var mı var e helva yapmalıyım o zaman deil mi? Bir de mal mal bakıyodeunuz da ğööö gantııııır tipinde elemanlar var mıydı? Bİrini kolay yoldan frp ye nasıl alıştırırsın? Soylesene elimişzden tutun[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm okullarda hazırlıklara direk çömez muamelesi yaparlar sınıflarını basarlar bilmem naparlar falan filam.. kendimde zamanında hazırlıktım şimdi bize yapılanları bende yeni hazırlıklara yapıorum.. bu böile gider yaani okulun ilk günleri hep böyledir. Zamanla düzelir arkadaşlar bulursun kafa dengi vs vs.. Da bende lisede 3. yılım hala kendi kafama göre adam yok etrafımda.Takılmana bak... onlar sana alışsın alışmıyorlarsada kendileri bilir ....[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 15 Eylül 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
HAgi mi acaba Alexi_Septimus

ZUAHAHAHAHSHDN SDNDNSDHASMZMUAHAHSDMCJSANSANSC

ulan sheref sen guzel adamsın bulusak senle bi zaman[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ehemeh evet abi hazırlık sendromu hakkında daha konuşmak istiyorum.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 5 yaşından beri biliyorum ingilizceyi ama lise1 de kalınca özele geçtiğimde orada bi sene hazırlık okmuştum olayı biliyosan hazırlık sana tatil gibi geliyo kitapları falan bile almamıştım 5,00 ortalama ile bitti hazırlık:lol: ama işi bilmiyosan hazırlıkta çok kasman lazım[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...