Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Elimde bulunan tum codecleri denedim olmuor. En son ufkabakan codec beta paketini kurdum calisior fakat film takılarak oynuor.[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sağ klikle , codecini öğren propertiesden.. büyük ihtimalle xvid'in yeni çıkardiği bi codectir.. xvidin sitesine git indir[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 banada aynısı olmuştu tüm ve en son versiyon codecler yüklü olmasına rağmen takılarak oyunuyordu.Uninstall ettim codec adına ne varsa baştan kurdum Kazaa Codec Pack i kurdum.Sorun kalmadı.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 mega codec buldum içinde adı gibi bir suru codec mevcut 3ivx teknolojiside var. Ufkabakan codec paketide bunu destekliyordu yani ac3 ses denetimini değiştirmişti. umarım çalışır indiriyorum.. :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 DivX511Bundle divxpro511beta2 xvid-04102002 xvid-24062003 ac3filter_0_70b DivX_311alpha bende de problem olmuştu bir kere. yukleme sıram buydu ve en son alphayı yükleyince ses problemi düzeldi. eğer o olmazsa sırayla bunları yükleyebilirsin : )[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Banada bu ses konusunda hiçbir şey fayda etmiyor. G-spot dan kontrol ediyorum. Codecler var gözüküyor, ama iş icraata gelince tık yok... Herşeyi uninstall ettim tekrar kurdum. yok Nimo kurdum. yok Kazaa lite mega pack kurdum. yok Tek tek gerekli şeyleri kurdum yine yok haram sanırım bana filmden söyle 5-6 db lik bi ses duymak...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar