riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 update etmeye kalktigida, indiriyorum updateleri ama install surekli fail oluyo... nedenini bulamadim, olasilik geliyo mu akliniza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Sitesinden tek tek mi çekiyorsun yoksa Windows Update sitesinden kendisi mi yüklemeyi yapıyor? Belki kendin çekiyorsan versiyon uyuşmamazlığı filan olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 siteden kendisi cekiyo hepsini. her seferinde de install da sorun yasiyormm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hepsini ayni anda update edemezsin.. bazilari birbiriyl alakali updateler oldugu icin sorun yaratabilir.. tek tek kurmayi dene vaktin varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 son 5 tane mi ne kaldi zaten. onlari kurmuyo. tek tek de denedim, yine sorun cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 v5 açılmıyor mu sende eski update sitesi mi çıkıyor?[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 v5ten ne kastettigini anlamadim. ama update islemleri, eskisine gore daha farkli. yok express ti yok custom di. abidik gubidik yapmislar... bu yenisi herlade... hala sorun devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 format atılır, tanıtılcak donanım tanıtılır. sp1 yuklenir. windoz update e tıklanır linkin başında v5 yazıyor. önce bir update, sonra bir res. ardından aynı yere geliyorsun tekrar sen seç diyorsun. o kopyalayıp yüklüyor. farklı bir şey yağmıyorsun dimi[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar