Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS Full T2 Disc/shadow priest 9100 achi. 2750 rating!


olorin84

Öne çıkan mesajlar

Characterin nicki: Sandro
Characterin realmı: Ragnaros
Sehir: Izmir

Armory: Burdada

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı: E
*MAIL var mı: E
*CD-KEY var mı: E
*Ilk sahibi misiniz: E
*Kimlik fotokopisi verilecek mi: Herhangi bir yardım istendiğinde hack vs drumunda.
*Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E

Sândro @ Ragnaros - Game - World of Warcraft

Char özellikleri:

Öncelikle belirtmek isterim ki 5 yılı aşkın bir surede tek oynanan karakterdir. hardcore pve/pvp yapılmıştır Cata ile birlikte hardecore pvp üzerinde durulmuş bir karakter.

2735 rated bg rating i bulunmaktadır. Eu da ilk 400 içerisindedir. Forumlarda yapılan hesaplamalara göre %90 HERO of the ALLIENCE (rated bg lerin gladiatörü) title ını alıcaktır. (ilk defa verileceği için kesin bir hesaplama şu an için söz konusu deil).
Grand Marshal / high warlord , Veteran of the allience , Arena Master gibi sağlam pvp titleları mevcuttur . Vanquisher Title ve murkimus the gladiator peti (pet ve title arena turnament tan gelir) mevcuttur.

ayrıca 14k Conquest point vardır. Gerci tüm talent ağaçları için full T2 set mevcuttur 2400 3v3 achivi alınıktır. mutlaka eskik bıraktımlarım vardır

45 tane title ı wardır. Bane of the Fallen king Realm first tür.

mount olarak Dark Phoenix nether wing , proto drake , frostwyrim fosil mount motor ve daha saymadığım bir cok binek mevcut.

9105 Achivment puanı var. Şu an avrupada ilk 10 (pvp bazında) içerisinde bulunan bir guildte officer pozisyonunda(patronun oğlu da denebilir ) ayrıca serverda horde olsun ally olun sevilen ve saygı duyulan bir karakterdir.

bankasında eski setler falan bulunmaktadır meraklısına 50 trinketlik bir trinket koleksiyonuda wardır. 30 k parası bulunmaktadır.

pve shadow gearı 1-2 parca hariç full 359 epic tir ve 2000 valor pointi wardır.

alt char olarak 85 druid 83 rogue 71 shamn wardır.

Mutlaka söylemeyi unuttuğum şeyler olucaktır malum çok emek verilmiş bir acc. acc yi bugun ihtibari ile actırdık 1 aylık oynama sureside mevcuttur isteyen kişiyede seve seve in-game gösterebilirim.

Fiyat: 650 tl dir. (pazarlık payı mevcuttur)

Bu acc meraklısına bi acc dir tüm oyunların kutuları bile saklanmıstır (cata hariç digital upgrade yapıldı) istenildiği takdirde evinize postalanabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...