sicilium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hala gitarcı olduğu için erkeklerden hoşlanan var mı? Devir değişti diye biliyorum. Boşuna üzme kendini :)
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 devir değişir mi hiç... tipleri değişti kızların, eskiden popçulardı şimdi rapçi oldular birkısmı da metalci özentisi oldu ama hala aynılar[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende nefret ediorum.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben cok severim gosteris budalalarini. buyuyup adam olunca gosteris budalasi olacagim sanirsam.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
sicilium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Infernal_Reborn, 14 Eylül 2004 21:33 tarihinde demiş ki: devir değişir mi hiç... tipleri değişti kızların, eskiden popçulardı şimdi rapçi oldular birkısmı da metalci özentisi oldu ama hala aynılar sen söyledin işte devir değişti kızlar da tiplerini değiştirdi. rapçi gitarcıyı napsın hem[signature][hline]"Por isso tomo ópio.É um remédio. Sou um convalescente do Momento. Moro no rés do chão do Pensamento E ver passar a vida faz-me tédio."
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 benim anladığım kadarıyla : bu işler gitarla olmaz çene ile olur[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 *!Akdenizzzzz akşamlarıııııııı bir başkaaaa oluyooürrrrr....*[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
somebody Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 13 Eylül 2004 18:02 tarihinde demiş ki: akdeniz akşamlarıyla başlamamışsa gitara benide antalya.. :) +1
somebody Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Proxa, 14 Eylül 2004 17:38 tarihinde demiş ki: said: BOccOB, 13 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 18:12 tarihinde demiş ki: Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani. tabi... zaten gitarı insanlar kendileri için çalıyor... kendi çalıp kendi oynuyor di mi? millete çalmayacaksan ne edecen müzik aletini arkadaş? Sokaktada çalarsın,konservatuarda da... o yüzden 4 telli içi boş çalgıyla elinizdeki avcunuzdaki kızları tavlayan adamları lanetleyeceğinize 2 tel de siz çalmayı deneyin çok kıskandıysanız... komik 7 senedir gitar çalıyorum ben 7 senedirde bir elin parmakları kadar insana çalmışımdır gitar.Ben ilk görende oeh falan olur zaten.Sennin için müzik aleti karşı cinsle iletişim kurma yolu olabilir ama benim için bir hobi.Daha öteyede gidemez.Kız arkadaşıma çalmadım ben daha gitar.Zaten bi işi iyi yapan biri ben süperim demez dikkat edersen Estel_Anorien mesajında müzik aletinin karşı cinsle iletişim kurma yolu olduğunu söylememiş, cins belirtmemiş, sadece müziğin diğer insanlarla paylaşılması gerektiğini belirtmiş.Ben de aynen katılıyorum.Yani sanat için sanat değil halk için sanat tezine inananların kanadında arkadaş.Ben de ona katılıyorum.Çünkü insan sosyal bir varlıktır.Yalnız yaşaması için yaratılmamıştır. Ama sanat için sanat düşüncesine inananlara da saygı duyuyorum.Yani Estel'i; "Sennin için müzik aleti karşı cinsle iletişim kurma yolu....." diyerek yanlış suçlamışsın... Artı; 7 senedir gitar çalıp da bunu kimseyle paylaşmaman, kız arkadaşına gitar çalmaman.... Bunlar düşündürücü şeyler...Düşündürücü ve ürkütücü.. "zaten bi işi iyi yapan biri ben süperim demez" bu cümlen de buram buram megalomanya kokuyor...bir işi iyi yapıp yapmadığını bilmen için değerlendirmeye veya mukayeseye ihtiyacın vardır. bunu da ancak diğer insanlarla yaparsın.çünkü gitarı insanlar çalar.eğer müzisyenler müziğini diğer insanlarla paylaşmasalardı, müziğini notalara bırakıp diğer insanlara yadigar bırakmasalardı, ve o senin çaldığın gitarı her kim yaptıysa yapmasaydı ( yani insanlar paylaşım içerisinde bulunmasalardı) sen o çalmış olduğun gitarı çalmasını öğrenemez hatta bir gitarın bile olamazdı ( bir gitar yapabileceğini sanmıyorum) sana söyleyeceğim şudur. al gitarını, kız arkadaşının yanına git ve ona çal. sonra da git arkadaşlarına çal. hala değişebilirsin... saygılarımla. :)
Öne çıkan mesajlar