Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 -Olm senin gitar var ya? -Var nolmuş? -G*tüne girsin. Şeklinde bir diyalog beklerdim senden :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Volfied, 13 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ona yenilmek degil olay zaten sinirlenip gittiginde o adam arkandan o arkadaslarina neler der kim bilir, senle nasil dalga gecer, bu bi klasiktir :) odur yenilmekten kastim eet olan herzaman budur sen kalkmayacaksın masadan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 adam heralde pek iri-yarıydı erutan ondan terketti. :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 amaan! Kumsal gitaristlerine sinir olduğuna deymez. Sen hiç bir klasik gitarın parçalanırken çıkarttığı sese kulak verdin mi?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Anladıgım zaman cevremde oyle bı tip oldugunu ona alaylı yaklasırım dedıklerıne Hı hı Ee sora Sunuda yapıomusun sunun surasında sen iiyisinidir falan diye baya bi dalga gecerım. Kendisi hissetmez bile dalga gectıgımı ama benım gozumdekı degerini ona vermis olurum boylece.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hepimiz kumsallardan gecmisizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet kumsaldaki taslari dizip bateri caldigim oldu kendimce :P olsun ama hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Demon_of_Hell, 13 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: Sende şey deseydin: Bende gayda çalıyorum. Hahahahahahahahahahahahahaahahahah yarıldım[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 arkadaşa sorsa idin klasik gitar virtüözlerinden kimleri sever ?? meksikalı olarak ... yada bateride multiple timing nedir diye ? ( ha yok oyle bi kavram , ama atip tutacağından dolayi sende ardindan aa pardon o teniste idi dersin top edersin adami )... kumsalda gitar çalmanın bi kötülüğü yok hatta eşşek gibi zevklidir amma velakin bu asla gelipte hava atmayi gerektirmez ..[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Takmayacaksın böyle tipleri. İstediği kadar hava atsın tip tip bakacaksın en güzeli. Ya öylemi falan filan diyeceksin. Hayran kalıyor gibi yapacaksın. Yani sevindireceksin garibanı.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kalkmak yerine bikaç iyi laf ile adamı bi güzel rezil etseymişsin keşke. Bu durumda kendini şişiren insana bi de "aslansın kaplansın" gazını verirsen iyice saçmalamaya başlıyolar komik duruma düşer fln sinir olmak yerine eğlenirdiniz.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 büyük kuzenım rezıl etmıstı bırını. tatildeydik gencler oturuyooruz ben tanımıyorum ortama yenı gırmısım kuzenın arkadsı geldi tip tip baktı dedi ibodan bişiler çal herif kaldı sora akdeniz akşamları yokmu falan dedi cocuk calmaya calısıyo bu dio detone oldun detone dio falan komediydi :D solo at falan diyo ahah[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Saendul, 13 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki: kendini şişiren insana bi de "aslansın kaplansın" gazını verirsen iyice saçmalamaya başlıyolar. :) lol bu işe yarar bak.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi adamı orda zor duruma sokcaksın rezil etceksin çok sinir olursan eğer adam harbiden şişirmece yapıyorsa - ben şunuda çalarım bunuda çalarım + ya öylemi benim bir arkadaşda grup kuruyor baterist lazım aslında katılmaya ne dersin yada eğer adamın kabul etme olasılığını göze alamazsan dalga geçeceksin -ben şunuda çalarım bunuda +ya öylemi benim bir arkadaşın grubuna gaydacı lazımmış sen kesin onuda çalıyosundur katılsana[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi yarın buluşcaz bakalım yine onu getirirlerse göt etmeye çalışcam iri yarı fln vız gelir bu arada cocuk normal orta okul 8 e giden bi tip[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çalıosa desin helal olsun sonuçta biliosunzu ben de çalıorum şu war ki hayatından çalıp vakit ayırmış oluosun iyi çalıosan gerçekten benim hayatımdan çalıp gitar akstıgım zamanlarda kız götürenler wardı ben de ondan her fırsatta götümde patlıcak bi durum yoksa gitar çaldıgımı belirtirim ama aşmış çalıorum demem çalıorum sunnarı başardım sunnarı yapmak istiorum derim ha mükafatını da alırsın hakkındır müzik kolay bişi deil gerçekten said: Draven, 13 Eylül 2004 20:13 tarihinde demiş ki: hepimiz kumsallardan gecmisizdir [signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kuzenimin eskiden okuduğu lisedeki olay: Gencin botu Timberland diye onunla çıkmaya çalışan kızlar varmış.(Kuzenimde kızdır ordan biliyor :) Sonra dayanamayıp ayrılmıştı okuldan)[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi geçen sene arkadaşım yanımda ben skate yaparken kız buldu ben bunun arkıyım bilmemne uber adam her hareketi yapıo falan sonra cocuğa sinir oldum kaç yıldırda konuşmuyoruz 1 sene oldu nerdeyse (edit:2 ye basmışım 1 olcak 1 sene önce 2 sene yazmışım yanlışlıkla) [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 13 Eylül 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 e tmm da kız ondna hoşlanmış illa skate yapan sensin die senden mi hoşlanıcak gönül işleri bunlar kimse kimseyi ayrgılayamaz mantıklı bi neden de aranmaz[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 iyide ilk ben kızla konuştum ona noluo?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hop dedin orda durcan ... bu işin ilki sonu yok kardeş .. dişi kopek kime kuyruk sallarsa onu alir koynuna .. (aci ama gerçek ) darilmaca kizmaca yok ..[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 çarpsaydın azına bi tane yollaysaydın [ılk sayfayı okudum][signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahahah, bu durumlarda genelde kaybeden sen olursun. adam hava atmaya çalışıyosa, sen de atcaksın. tabi kız tavlamak istiosan. yoksa anca böyle sinirlenip sap sap masadan kalkarsın, anlamsız olur, tribe girersin kız sana daha da bi gıcık olur aman ne çok şey biliyor bu çocuk yani bildiğini zannediyor der, göte gelirsin.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: -Melancholy-, 13 Eylül 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ahahah, bu durumlarda genelde kaybeden sen olursun. adam hava atmaya çalışıyosa, sen de atcaksın. tabi kız tavlamak istiosan. yoksa anca böyle sinirlenip sap sap masadan kalkarsın, anlamsız olur, tribe girersin kız sana daha da bi gıcık olur aman ne çok şey biliyor bu çocuk yani bildiğini zannediyor der, göte gelirsin. 2 side sevdiğim arkadaşımdır 2 2.5 senedir birlikte okula gittik gezdik falan bi an böle o herifin gelip arkadaşlarımın yanında artislik çakmasına dei oldum gittim ayrıca o arkadaşlarım asla bana öyle bişey yapmaz bilmiş fln fln göt falan etmezler[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sakin olmak en büyük erdemdir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar