Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gösteriş Budadalaları Nefret Ediyorum...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 13 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
ona yenilmek degil olay zaten
sinirlenip gittiginde o adam arkandan o arkadaslarina neler der kim bilir, senle nasil dalga gecer, bu bi klasiktir :) odur yenilmekten kastim

eet olan herzaman budur
sen kalkmayacaksın masadan[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Anladıgım zaman cevremde oyle bı tip oldugunu ona alaylı yaklasırım dedıklerıne Hı hı Ee sora Sunuda yapıomusun sunun surasında sen iiyisinidir falan diye baya bi dalga gecerım. Kendisi hissetmez bile dalga gectıgımı ama benım gozumdekı degerini ona vermis olurum boylece.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşa sorsa idin klasik gitar virtüözlerinden kimleri sever ?? meksikalı olarak ... yada bateride multiple timing nedir diye ? ( ha yok oyle bi kavram , ama atip tutacağından dolayi sende ardindan aa pardon o teniste idi dersin top edersin adami )...

kumsalda gitar çalmanın bi kötülüğü yok hatta eşşek gibi zevklidir amma velakin bu asla gelipte hava atmayi gerektirmez ..[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

Kalkmak yerine bikaç iyi laf ile adamı bi güzel rezil etseymişsin keşke. Bu durumda kendini şişiren insana bi de "aslansın kaplansın" gazını verirsen iyice saçmalamaya başlıyolar komik duruma düşer fln sinir olmak yerine eğlenirdiniz.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük kuzenım rezıl etmıstı bırını. tatildeydik gencler oturuyooruz ben tanımıyorum ortama yenı gırmısım kuzenın arkadsı geldi tip tip baktı dedi ibodan bişiler çal herif kaldı sora akdeniz akşamları yokmu falan dedi cocuk calmaya calısıyo bu dio detone oldun detone dio falan komediydi :D solo at falan diyo ahah[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı orda zor duruma sokcaksın rezil etceksin çok sinir olursan eğer adam harbiden şişirmece yapıyorsa
- ben şunuda çalarım bunuda çalarım
+ ya öylemi benim bir arkadaşda grup kuruyor baterist lazım aslında katılmaya ne dersin

yada eğer adamın kabul etme olasılığını göze alamazsan dalga geçeceksin

-ben şunuda çalarım bunuda
+ya öylemi benim bir arkadaşın grubuna gaydacı lazımmış sen kesin onuda çalıyosundur katılsana[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

çalıosa desin helal olsun
sonuçta biliosunzu ben de çalıorum
şu war ki hayatından çalıp vakit ayırmış oluosun iyi çalıosan gerçekten
benim hayatımdan çalıp gitar akstıgım zamanlarda kız götürenler wardı
ben de ondan her fırsatta götümde patlıcak bi durum yoksa gitar çaldıgımı belirtirim ama aşmış çalıorum demem çalıorum sunnarı başardım sunnarı yapmak istiorum derim
ha mükafatını da alırsın hakkındır
müzik kolay bişi deil gerçekten

said:
Draven, 13 Eylül 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
hepimiz kumsallardan gecmisizdir
[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen sene

arkadaşım yanımda ben skate yaparken kız buldu ben bunun arkıyım bilmemne uber adam her hareketi yapıo falan sonra cocuğa sinir oldum kaç yıldırda konuşmuyoruz 1 sene oldu nerdeyse

(edit:2 ye basmışım 1 olcak 1 sene önce 2 sene yazmışım yanlışlıkla)
[signature][hline]hö?

[Bu mesaj Erutan tarafından 13 Eylül 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e tmm da kız ondna hoşlanmış illa skate yapan sensin die senden mi hoşlanıcak
gönül işleri bunlar kimse kimseyi ayrgılayamaz mantıklı bi neden de aranmaz[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah, bu durumlarda genelde kaybeden sen olursun. adam hava atmaya çalışıyosa, sen de atcaksın. tabi kız tavlamak istiosan. yoksa anca böyle sinirlenip sap sap masadan kalkarsın, anlamsız olur, tribe girersin kız sana daha da bi gıcık olur aman ne çok şey biliyor bu çocuk yani bildiğini zannediyor der, göte gelirsin.[signature][hline]NbaTurk forumu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 13 Eylül 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
ahahah, bu durumlarda genelde kaybeden sen olursun. adam hava atmaya çalışıyosa, sen de atcaksın. tabi kız tavlamak istiosan. yoksa anca böyle sinirlenip sap sap masadan kalkarsın, anlamsız olur, tribe girersin kız sana daha da bi gıcık olur aman ne çok şey biliyor bu çocuk yani bildiğini zannediyor der, göte gelirsin.

2 side sevdiğim arkadaşımdır 2 2.5 senedir birlikte okula gittik gezdik falan bi an böle o herifin gelip arkadaşlarımın yanında artislik çakmasına dei oldum gittim

ayrıca o arkadaşlarım asla bana öyle bişey yapmaz bilmiş fln fln göt falan etmezler[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...