BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyuna yeniden başlıcaz bi arkadaşımla 0dan açılcak karakterler hangi taraf ve hangi birbirine faydası olcak karakterleri önerirsiniz? ben oynarken zamanında chosen falan güzeldi gayet tank - healer mı iyi gider yoksa başka bişey mi öneriverin :D teşekkürler şimdiden
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 taaa biz bırakmadan öncelerden gördüğüm 2 dok :) ha sonrasında ne oldu ne bitti neler değişti bilmem :D
Madnex Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Eğer sorun olmazsa bende sizinle oynayabilirim, gerekli bilgileri verin server vs. gibi başlıyalım.
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 chosen+dok nasıl olur mesela? :P server vs henüz kararlaştırmadık ama kararlaştırınca yazarım buraya
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 update: karak nornda başlıcaz bugün yarın falan
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 chosen dok en iyi ikili bence de. server olarak norn baya kalabalık ama azgalda da Türk guildi var dest tarafında. eğer öyle bi organizasyona gireriz diyosanız azgalda başlayın yoka nornda kılıcım ve pistolüm ensenizde olacak :P
WitchElf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 karak-nornda basladım order tarafındayım wp actım oyundakı adım Extremhaz pm atarsanız ıletısıme gecelım...
MehmetTW Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Selam arkadaşlar.Bizde nornda oynuyoruz destro tarafındayız.Warturk die bir guildimizde var.Eğer sizlerde gelirseniz yeni başlayanlar güzel bi takım kurabiliriz.Guildimiz filan yeni daha.Pm olarak Bloodymonster a ulaşabilirsiniz oyundan. :)
samael Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hala oynamakta mısınız? değilseniz nedir sizi bayan sebep? 3-4 kişi başlamak üzereyiz de biz, oyun şu an ne kadar canlı merak ediyorum.
rapper256 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 samael said: hala oynamakta mısınız? değilseniz nedir sizi bayan sebep? 3-4 kişi başlamak üzereyiz de biz, oyun şu an ne kadar canlı merak ediyorum. Ben Badlands'te Chosen kasacağım. T4'e çıkınca da Azgal'a aktaracağım karakteri. :)
Öne çıkan mesajlar