Ellie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 arkadaşlar bu sabah bahçede çok minik sarman bir yavru kedi buldum. evde kendi kedim olduğundan ikisine birden bakamıyorum, yavru için sıcak bir yuva arıyorum. birkaç haftalık,dişi. elime anca sığıyor, bol bol peynir süt veriyorum, gözleri masmavi boncuk boncuk. üzerine bir şey yapışmış yalnız dalin şampuanla azıcık yıkadım çıkaramadım veterinere götürülmesi gerek. böyle işte ilgilenen varsa avcılar/istanbul tarafındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok mu pisiye bakabilecek birileri? bahçemde besleyebiliyorum ancak, köpek falan kapacak diye ödüm patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Barınaka gotursen olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 resmini koyarsan etkili olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ellie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 arkadaşım sahiplendi pisiyi. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar