kinetica Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nereden bulunur? Beşiktaş akaretlerdeki hobby center da ikiside bulunur. marine 23 hydralisk 26 milyon. kitler cok kaliteli, cuk oturuyor parcalar ve capak-cıkık vs. yok. Neden Hydra fena değil de Marine rezalet? Çünkü marine arkadaşın sıfır bilgiyle, yaptığı ilk makettir. hem orijinal renklere sadık kalmamış, hem de decalleri (üzerindeki işaretler yazılar vs.) kullanmamıştır. ama hydraliski yaparken yanımdaydı, fikir alış verişi yaptık. Hatta bazı şeyleri ben yaptım ama beğenmediğiniz yerleridir diye söylemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tarif istiyorum akaretler ne? şairnedim caddesi 65 numara neresi? nası gidilir? mümkünse kabataş civarından çıktığımızı varsayarak tarif edelim lutfen :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book [Bu mesaj Grudge tarafından 08 Eylül 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: theKingpin, 08 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: bıdı bıdı yapma. auhahauha öldüm akşam akşam...abi alınma konuyla alakam yok ama bıdı bıdı yapmaya çok güldüm..[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 lol :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İlk resimde Marine Marine'e, ikinci resimde de Hydra Hydra'ya benzemiş. (Diğerlerinde de benzemiş ama, az) Senin suçun değil, Hydra'nın şekli bir acayip, bu kadar S şeklinde olmamalıydı. Ha bir de yandan ağzı belli olmamış. Karşıdan güzel görünüyor ama. Marine de 2. resimde sağ ayağı yüksekte olduğu için karizmadan kaybetmiş. :) Bir de ikinci resimde, Marine'in gölgesi Hydra üzerine düşseydi süper olurmuş. Marine yüksekte, Hydra alçakta ve biraz daha sağda olsaymış...[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 09 Eylül 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya bu arada sen marine'in yüz kısmını düşürdün mü???[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hayır, opsiyonluydu; ya kapalı kask yapacaktım ya da yüz.. ben kaskı seçtim.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 böyle modeller yapabilmek için neler gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 başlangıç için revell in kitleirnden alabilirsin. uçak tank helikopter gibi çeşitleri oluyor. yapıştırıcı, boyaları, fırçası ve maket bir set halinde oluyor. tabi daha iyi maket yapabilmek için elinizde bir çok materyal bulunması gerekiyor. çeşitli vernikler, bir sürü boya, zımpara, dolgu malzemesi, kenar bandı gibi.. bu modellerden yapacaksan pek birşeye gerek yok, yapıştırıcı kullanmadan bile yapılabiliryot bunlar. fakat boyaman lazım eninde sonunda ve en usatlık isteyen iş bu bence[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hydra füme olmalıymış.[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Sailor, 11 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki: başlangıç için revell in kitleirnden alabilirsin. uçak tank helikopter gibi çeşitleri oluyor. yapıştırıcı, boyaları, fırçası ve maket bir set halinde oluyor. tabi daha iyi maket yapabilmek için elinizde bir çok materyal bulunması gerekiyor. çeşitli vernikler, bir sürü boya, zımpara, dolgu malzemesi, kenar bandı gibi.. bu modellerden yapacaksan pek birşeye gerek yok, yapıştırıcı kullanmadan bile yapılabiliryot bunlar. fakat boyaman lazım eninde sonunda ve en usatlık isteyen iş bu bence ben bu tür degilde starship falan yapmayi planliyorum(Enterprise'i yapmayi çok istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 o zaman yurtdışı sitelerden aradığın modelleri kasacan. mesela ben geleceğe dönüş arabası istiyorum (DeLorean) ama burda yok, sadece yabancı sitelerde var. tabi sana tavsiyen direk en baba modele 100 milyon verme. ver ama şimdi verme. çünkü başlangıcta oldukca basit seylerden baslaman gerek. bunlarda türkiyede rahatca bulunan seyler. oyuncakcı yada hobi dükkanı vardır büyük alışveriş merkezlerinde, onlara bak. buraları ziyaret et: www.modelciler.org www.ihmpmuk.com Sailor sen de öğrenmişsin de başkalarına anlatıyosun bakıyorum:P havalı herif seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arkadaslar ikiside offical maketler ve o bir marine digeride Hydralisk Zergling degil zerglinler insanlarlardan ozellikle Power armor giymis insanlardan kücük olurlar. Ole mc-donalds oyuncagi faln degil o marine. Marinu kutusundan omuzlara yapistirmak icin war veya pig gibi yapıstırmalar cıkiyor onlari kullansaydin. Hydra nin derisini yapmak cok zor eger benbim bildigim paketse yapar deriyi falan gererek yapıyoduk ben cesaret edemedim. Baya iyi oturmus. Hydranin boyasi pek olmamis gibi geldi bana tekrar bi baksan Dry brush falan sakkan uzeridne koyu kirmizi-mor benekler atsan diselere salya (uhuyla yapabilirsin) kan falan vursan. Sonra boznuzlar ve penceler baya yapay durmus onlari hafif sari atarsin ekmik gibi durular fil disi havasi yakalarsan cok iyi olur. Ama montaj baya iyi olmus.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 foto makinasi olsa benim yaptigim jim raynoru gosterirdim.. makina 30 dk icinde gelecek atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aman beta testini yapmadan yayinlama urza[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 cok cirkin iykkk :P ya o keyboard nedir :P photoshop reklamli(!?) bi klavyeyi ilk kez görüom :P ilk resimdeki rengi efektlemi yaptin? (fotoğrafciliktan anlamam belli bi ısık ayari filanmiki yoksa direk PS mi?)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: RipeFlash, 12 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: ben bu tür degilde starship falan yapmayi planliyorum(Enterprise'i yapmayi çok istiyorum) Ebaydan alabilirsin hatta urlsini veriim daha ucuza gelio normal satis sitelerine göre.. (bi ara robosapien alicaktim normal satis sitesinde 95$+45$ kargo ebayda 60$+20$ allaam ya..) Ebay Enterprise Modelleri[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Creel, 15 Eylül 2004 09:56 tarihinde demiş ki: cok cirkin iykkk :P ya o keyboard nedir :P photoshop reklamli(!?) bi klavyeyi ilk kez görüom :P ilk resimdeki rengi efektlemi yaptin? (fotoğrafciliktan anlamam belli bi ısık ayari filanmiki yoksa direk PS mi?) direkt cektim fotolari isik oyunu onlar.. Klavye Photoshop Skinli bir Ideazon Z-Board. [Bu mesaj UrZa tarafından 15 Eylül 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Creel ilgin icin cok saol... ebay bildigim kadariyle Turkiye'ye göndermiyor.yoksa yanlişmi biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ebay gondermez zaten satici gonderir sana[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar