Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Academy Hobby'nin ürettiği Starcraft modellerinden ikisini yaptım. şöyle bir karşı karşıya koyunca güzel bir görüntü oluştu. Buyrun: Burada çok güzel bir açı yakalamışım hoş duruyor.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 güzel bir görüntü oluşmuş :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demitra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Maketlerle ilgilendiğini bilmiyordum. Background boş olsa da figürlerin hareketi çok güzel görünüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Oha o marine Starcraft'a ait olamaz çok ezik durmuş... Bu arada nereden buldun??[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tabii canım onun zergling olduğu kesinde, marine için aynı şey söylenemiyor malesef.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel 10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ..... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 1- kutunun üzerinde hidralysk olarak geçiyor. oyundaki ismi aynı olabilir ama tam hatırlamıyorum. o tüküren yaratık olmalı :) 2- beşiktaştaki hobi centerden aldım.http://besiktashobbycenter.sitemynet.com burada adresi de var gidip alabilirsiniz. fiyatı ucuz değildi aslında 25-30m arasındaydı ama tam hatırlamıyorum. yurtdışında çok daha ucuza bulabilirsiniz. demin gezinirken gördüm ben de marine sadece 5$. zerg ise 8$.. türkiyeye maket yolluyor ama kargo ne kadardır bilemem.. buradan alan varsa söylerse iyi olur: http://www.hobbylinc.com/htm/acy/acy2017.htm[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Cok guzel. SC anilarim canlandi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aslında bu modellerle ordu kuracan :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arkaplana daha değişik bişey koydum maksat modeller görünsün. Yoksa ölye süper efektler uygulamadım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 zergling dienleri varya böle pompaliyla vurasim var anlatamam yane kelimeler yetmez direk pisikoya baglayip pompalamak lazim kos koca hydraya git zergling de cık cık :modeller o kadar hosuma gitmedi yaa biraz daha ufak bisiler olsa ordu kurabilirdinde..[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 daha acemi olduğum için çok da süper yapamadım tabi ki, birkaç değişik yapılmış şekilini görünce aslında benimkinin çok da güzel olmadığını gördüm. ama yine de fena değil. ayrıca sadece bu ikisinin maketi var sanırsam. en azından bir tane de protoss alayım da 3lü olsun dedim ama bulamadım.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu beyefendi maketleri yaparken benden yardım almıştır:) cidden, marine maketini yaparken ben yanında değildim, biraz amatörce olmuş, ayrıca gerekli renkleri elindeki başka boyaları karıştırarak yaptı. ama hydralisk modelini yaparken benim evimdeydi (tam bir hafta didiştik kendisiyle) ve sprey vernikten ince fırçaya, eskitme için toz pastelden tutun 42 çeşit boyaya, maket için gerekli her şeyi vardı:) bol çeşit cömertliğim ve bilgimle birleşince ortaya daha katlanılabilir bir zerg cıktı. yani iyi yanlarında da, kötü yanlarında da payım vardır. ama arkadaşa da hak verin, marine onun yaptığı ilk makettir, o yüzden eleştiri oklarınızı biraz köreltip atınız :D(ne biçim cümledir bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur. zuhah[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hydra guzelmis . nerden buluruz bunlari . akademi hobi . var mi online satislari ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Güzel olmuş.Yaratıcısın.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur. katilmamak elde degil cok cok kotu durmu$ marine ama hydralisk guzel gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hydraliskle zergling karışımı bir şey olmuş o[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur. kolaysa sen yap ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 "happy meal marine"... gözümden yaş geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: theKingpin, 07 Eylül 2004 15:40 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur. kolaysa sen yap ? maketlerimin resimlerini koydurtma bana..marine benzemiyor işte zorla marine olmaz[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur. + bile atmaya gerek duymuyorum bu yoruma :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 @bonus koy o zaman bıdı bıdı yapma.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: huun, 07 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki: hydra guzelmis . nerden buluruz bunlari . akademi hobi . var mi online satislari ? [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar