Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Modelleri - Foto

Sailor

Öne çıkan mesajlar

1- kutunun üzerinde hidralysk olarak geçiyor. oyundaki ismi aynı olabilir ama tam hatırlamıyorum. o tüküren yaratık olmalı :)
2- beşiktaştaki hobi centerden aldım.http://besiktashobbycenter.sitemynet.com
burada adresi de var gidip alabilirsiniz. fiyatı ucuz değildi aslında 25-30m arasındaydı ama tam hatırlamıyorum.
yurtdışında çok daha ucuza bulabilirsiniz. demin gezinirken gördüm ben de marine sadece 5$. zerg ise 8$.. türkiyeye maket yolluyor ama kargo ne kadardır bilemem.. buradan alan varsa söylerse iyi olur: http://www.hobbylinc.com/htm/acy/acy2017.htm[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

zergling dienleri varya böle pompaliyla vurasim var anlatamam yane kelimeler yetmez direk pisikoya baglayip pompalamak lazim
kos koca hydraya git zergling de cık cık :modeller o kadar hosuma gitmedi yaa
biraz daha ufak bisiler olsa ordu kurabilirdinde..[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

daha acemi olduğum için çok da süper yapamadım tabi ki, birkaç değişik yapılmış şekilini görünce aslında benimkinin çok da güzel olmadığını gördüm. ama yine de fena değil.
ayrıca sadece bu ikisinin maketi var sanırsam. en azından bir tane de protoss alayım da 3lü olsun dedim ama bulamadım.[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

bu beyefendi maketleri yaparken benden yardım almıştır:) cidden, marine maketini yaparken ben yanında değildim, biraz amatörce olmuş, ayrıca gerekli renkleri elindeki başka boyaları karıştırarak yaptı. ama hydralisk modelini yaparken benim evimdeydi (tam bir hafta didiştik kendisiyle) ve sprey vernikten ince fırçaya, eskitme için toz pastelden tutun 42 çeşit boyaya, maket için gerekli her şeyi vardı:) bol çeşit cömertliğim ve bilgimle birleşince ortaya daha katlanılabilir bir zerg cıktı. yani iyi yanlarında da, kötü yanlarında da payım vardır. ama arkadaşa da hak verin, marine onun yaptığı ilk makettir, o yüzden eleştiri oklarınızı biraz köreltip atınız :D(ne biçim cümledir bu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 06 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
marine değil o, olsa olsa mcdonald's cocuk menusunden cıkan oyuncak olur.

kolaysa sen yap ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 07 Eylül 2004 15:40 tarihinde demiş ki:
said:

kolaysa sen yap ?

maketlerimin resimlerini koydurtma bana..marine benzemiyor işte zorla marine olmaz[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

+ bile atmaya gerek duymuyorum bu yoruma :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...