Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dün rastgele diziyle karşılaştım. 5 dk içerisinde duyduğum şu dialoglar sayesinde 2 haftalık eğlence depoladım. (Kung Lao'nun manita kötü adamlar tarafından kaçırılmıştır, ardından Kung Lao ve yoldaşları yolda Rayden'ı görür) Kung Lao: Konferansını dinlemeye niyetim yok Rayden!. Rayden: Eğer son konferansımı dinleseydin bunlar olmazdı. (Kung Lao, Scorpion ile karşılaşmıştır ve Scorpion "Come over here" çeker) Scorpion: Bekle geliyorum!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :D izlerim belki ölesine bişi olmazsa. bide diğer kanallar kapanırsa, bide beni koltuğa bağlayıp kanalı açarlarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aynen bende bala buldum izledim ilk bölümdü sans eseri gerçi tum bolumlerini izledim onun ama bi daha izlerim :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Saat kaçta? :D[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dizi iğrenç, dublaj iğrenç, oyuncular iğrenç (Terminatrix'i oynayan sarışın hatun dışında ;)). Bence görmeyin daha iyi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi flash tv dünyanın en güzel kanalıdır. şu hareketiyle bunu perçinlemiştir yani. süper dublajlı amerikan güreşleri, gerçek kesit... adamların broadcast hataları bile komik. süper![signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lol. Süper dialoglar.[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar