Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dün rastgele diziyle karşılaştım. 5 dk içerisinde duyduğum şu dialoglar sayesinde 2 haftalık eğlence depoladım. (Kung Lao'nun manita kötü adamlar tarafından kaçırılmıştır, ardından Kung Lao ve yoldaşları yolda Rayden'ı görür) Kung Lao: Konferansını dinlemeye niyetim yok Rayden!. Rayden: Eğer son konferansımı dinleseydin bunlar olmazdı. (Kung Lao, Scorpion ile karşılaşmıştır ve Scorpion "Come over here" çeker) Scorpion: Bekle geliyorum!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :D izlerim belki ölesine bişi olmazsa. bide diğer kanallar kapanırsa, bide beni koltuğa bağlayıp kanalı açarlarsa..
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aynen bende bala buldum izledim ilk bölümdü sans eseri gerçi tum bolumlerini izledim onun ama bi daha izlerim :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp|
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Saat kaçta? :D[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dizi iğrenç, dublaj iğrenç, oyuncular iğrenç (Terminatrix'i oynayan sarışın hatun dışında ;)). Bence görmeyin daha iyi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi flash tv dünyanın en güzel kanalıdır. şu hareketiyle bunu perçinlemiştir yani. süper dublajlı amerikan güreşleri, gerçek kesit... adamların broadcast hataları bile komik. süper![signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lol. Süper dialoglar.[signature][hline]Allah kahr bela..
Öne çıkan mesajlar