STY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Drupal ı Dreamweaver üzerinden kontrol etme imkanım var mı dır beyler? Local üzerinden PHP&MYSQL ayarları yapıyorum fakat Drupal klasörü üzerine ayarladığım zaman çalışmıyor malesef. Database si görmüyor vs vs. Sanırım ayarlaması biraz karışık veya olanaksız.. İstediğim olay , kodlama yaparken , theme dizaynını değiştirirken canlı olarak (Live View) değişiklikleri görmek. Browser üzerinde her değişiklikten sonra sürekli sayfası refresh etmek bunaltıyor adam (ki tabii %90 dizaynırlar böyle çalışıyor tabii =) ) Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. Dreamweaver dışında başka bir sistem üzerinde yukarıda belirttiğim şekil çalışan arkadaşlar var ise onlarında tavsiyelerini almak isterim. eyvalah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 son sürümse olması lazım. bizzat kullanmadım, ama sitesinde basitçe temel kurulumunu vs. anlatıyodu dreamweaver içün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Aynen , CS5.5 ile CMS Framework'lere sağlam destek gelmiş ama beni tatmin etmedi gibi. Farklı farklı ayarları vardır belki, biraz daha araştırma yapayım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar