Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Selam. Bir sorunum var: Bir siteden veri çekmek istiyorum fakat şu şekilde atıyorum mesela Site birsürü metin içeriyor ben şu kısmını çekmek istiyorum mesela A sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd B sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd C sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd sadasdasdasd Böyle bir site var elimde. Ben bu noktada A nın altında yazanları ve C nin altında yazanları çekmek istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim? Hazır yapabilen programlar varmı yoksa bunu kodlamak mı gerek?
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hazır veri çekmekle ilgili bir konu açılmış ben de şunu sorayım. ultimate-guitar ın dbsindeki bütün tabları çekmek istiyorum. 1-2 komut kullanarak yapabilirmiyim bunu ?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Soris için IDM ile sayfaları indirebiliyosun sanırım fakat sadece A yı ve C yi çekmek için falan hazır bi program olduğunu sanmıyorum. Ama programlama biliyosan az biraz çok zorlanacağını sanmıyorum
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Tesbih said: hazır veri çekmekle ilgili bir konu açılmış ben de şunu sorayım. ultimate-guitar ın dbsindeki bütün tabları çekmek istiyorum. 1-2 komut kullanarak yapabilirmiyim bunu ? ultimate-guitarın dbsini tak diye vereceğini sanmıyorum fakat malum sitelerde aratırsan bulursun kesin
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 dedim belki social network filmindeki gibi bir yöntemle çebilirim :D
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 O konuda burdan ekmek çıkmaz sana fds
Eralph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Çekmek istediğin verilerin etrafındaki başlangıç ve bitiş noktaları sadece bir yerde bulunuyorsa onu yazması 2 dakika kalır, ne için lazımdı? Verileri aldıktan sonra nasıl işlemeyi/kaydetmeyi düşünüyorsun?
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Verileri aldıktan sonra onları önceden elimde bulunan bir txt içindeki değerler ile karşılaştıracağım mesela çekeceğim metinler linktir ve şu şekildedir: 1.Kısım Asd Bsd Csd 2.Kısım Esd Fsd Gsd Şimdi benim yapmak istediğim veriler çekildikten sonra Asd Bsd Csd Esd Fsd Gsd şu çıktıyı bana vermesi sonra bende bu çıktıyı şu işleme tabii tutacağım : Elimde bir txt dosyası olacak içinde: csd esd Olacak. Şimdi 2 metni karşılaştırınca csd ve esd metnin 1.halinde bulunduğu için csd ve esd olan satırları metnin son hali olarak bana bırakmasını istiyorum. Bu benim şu işime yarayacak bir yerden link çekeceğim ve elimdeki bir liste ile karşılaştırma yapacağım ki istediğim türden dosyaları indirebileyim.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bu biraz fazla custom olmuş, 2 saatte kodlanabilitesi var ama
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bunu hazır bir program ile yapabilme şansım varmı veya sevaba geçmek isteyenler varsa bileyim :)
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 python'la yazilmis scrapy isimli bir framework var, cok guzel. tavsiye ederim. buda sitesi: http://scrapy.org/
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sevabını bi kenara bırakıp bence freelance iş sitelerine post et, $50'a. Yapan çıkar illaki.
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 regular ex konusunu araştır yaparsın
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Çekilecek siteyi gönder bana bakalım
mightee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://htmlagilitypack.codeplex.com/ c# için html parser, işleri çok basitleştiriyor denemekte fayda var
Öne çıkan mesajlar