Loex Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyunun atmosferine konan dünyasına hastayım ama questler mob kesme gerçekten çok sıkıcı derecede zor olabiliyo bazen sırf bu yüzden oynamaka istemiyorum oh rahatladım azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şuan nasıl bilmiyorum da bi ara 70 den sonra yapıcak bişi kalmıyordu habire aynı villaları yapıyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Loex LvL Kaç ? ve Class ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şuan 70den sonra yerler var. @loex karakterinde uygun zırhlar yoktur. 3-4 mob ortasına dalıp kalıyorsundur. karakterinin lvl ına uygun zırh ve silah bulmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 geç yazıyorum kusura bakmayın denediğim classlar ranger barbar ve assasin şuan assasinle oynuyorum alıştım gibi level da 23 ranger ım var 45 ondan gına geldi 2 mob saldırdımı adeta kan ağlıyorum ölmemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Loex said: geç yazıyorum kusura bakmayın denediğim classlar ranger barbar ve assasin şuan assasinle oynuyorum alıştım gibi level da 23 ranger ım var 45 ondan gına geldi 2 mob saldırdımı adeta kan ağlıyorum ölmemek için Sana şukadarını söyliyebilirim her class ın bir mantığı olduğunu düşün ve oynanış şekli aksini yaparsan istediğini alamzsın örnek ranger benim için uzaktan oynayacağım bir class mob yanıma geldiğinde ölmek üzere olmalı yada çoktan ölmüş olmalı, aoc çıktığından beri oynamışımdır tabiki bir kaç ay önce bıraktım Main karakterim pom PVE de 8-9 mob arasını girip çıkabiliyordum rahatlıkla hatta şunu diyebilirim sana Keshetta DMC de alt kat olan yere dalıp 20 nin üzerinde mobu öldürerek çıkmışımdır sana tavsiyem 1 classa yoğunlaş ve seçtiğin class ın mantığına göre oyna örnek çoğu tanıdığım ranger gibi uzakta duracağına önde dururdu ölende ilk olurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 dps karaktersen dps ye aban ki karşındaki adam seni öldüremeden sen onu öldür. rangersın birden fazla adam çektin diyelim. root kullan uzaklaş devam et. fire trap at kitela. teketek isen adam sana yaklaşmadan öldürmeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Dostum oyunda rangerla lvl kasmak işkence olabilir.Sana katılıyorum.Ama bu oyunun genelinde lvl kasmak,hiçbir class için zor değildir.Sadece hızlı,yavaş muhabbeti vardır. Sana tavsiyem rangerı derhal bırakman.Ranger şu hali ile bir halta yaramaz class.Derhal ya sin aç,yada demo.Oyun bu ikisinin üzerine yoğunlaşmış gidiyor.Sin açarsan lvl kasarken dahada zorlanırsın belki ama,mobların üzerinde 5-6k,player üzerinde 4-6k dmg görünce,iyikide kasmışım dersin.Sinle rahatlıkla dungeon grubuna girersin.Rangerı millet,khitaide sadece tek bir dungeonda trap için kullanır.Sin ise burst dmgdir.Pvpyede alıştınmı bu haliyle sin çok iyi. Demoyu hiç anlatmayacağım.Çünkü son gelen patchle oyunun ismi:Age of Demo oldu.Anlatılamaz,yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar