dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şimdi öyle değil mi yahu! tüm şirketlerin başında 70-75yaşında dinazorlar.. hemen altlarında çok ciro yapan şirketlerini bırakacakları oğulları. tüm piyasayı domine etmiş halde değiller mi? sosyal içerikli mesaj #10267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben göremem bunu yatarım 2045 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dasaaa said: eskiden böle haberler görünce çocuk aklı işte heyecanlanırdım. en son ginger çıkacağı zaman "işte çok süpper bişiiii olm!!" diye reklam yapmışlardı.. o dönem gitti işte heyecan. şimdi şaşırtacak bişi çıkabileceğine dahi ihtimal vermiyorum. hani sadece bu değil, tüm teknolojik gelişmeler için.ginger süper bişi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 şaşırtacak bişi çıkması muhtemel değil zaten, önümüzdeki 10-20 yıl içinde icat edilebilecek keşfedilebilecek her şey çizgi romanlarda filmlerde kitaplarda mevcut. okuyan adam şaşırmaz. gerçi bu hep böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Arkadaşlar max 2023'e kadar dayanacak dünya 45 falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Norak said: said: Yaratanların gotcha!!! https://people.mozilla.com/~dolske/tmp/awesome.png Ahahahahahah abi gözümden yaş geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar