Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tamam git müdürle konuş işte[signature][hline]Love is Divine
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 müdür yanında velin olmadan konuşmaz kimseyle git velin gelsin diyen biri ama okula ilk geldiğinde benide bi öğrenci velisi sanmıştı o başka[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sen adam akıllı bir şekilde odasına girip izin alıp konuşumaya çalışırsan(adamın müsait bir zamanında) ve adam da gine derse git velini çağır çağır beni adamın kafasını keselim :P[signature][hline]Love is Divine
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 boyle salak bir durum yuzunden okulu birakman senin icin bir hata olur. Durumu abartisa, egitim hakkina alikoymaktan dava ac.. bak nasil yusufluyorlar.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya olm saçmalama ne okulubirakmasi ya... dellendin mi sen boyle şeyden okul birakirsan ilerde iş hayatinda ağzına sıçtıklarinda napçan ... köprüyü geççene kadar ayıya dayı diyecen başka çaren yok ... yoksa atlarsin/atarlar köprüden cuppadanak çakilirsin dibe.. kendimden örnek veriyim .. saçlarim uzundu .. öyle omuzlarda değil ama uzun işte öncen çeneme inecek kadar ... işe girdim şantiyede .. ilk gün gittim şantiyede astsubay var ... bende de kirli sakal ... adam kibarca ikisinin de şantiyede kabul görmeyeceğini soyledi ... ha haklıdır haksızdır tartişirsin .. ama o tartişma esnasinda illaki orada bulunacaksan kurallara uyacaksin .. kurallari değiştirebilmen için orada olman şart çünkü[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Eğitim şart. İlk başta eğitim verenlere hem de.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 walla angelfire ben rekor kırdığımı sanmıştım okuldan 3 kez traşa gönderilince bir anadolu lisesinde böyle bişi yapılmaz sanıyordum yapıyolarmış hemde fenasından. beni 3 kez traşa gönderdiklerinde sonuncusundan dönerken babamı aramıştım lise sondaydım o zmn yalvarmıştım babama lütfen bana heyet raporu al ben burda sinir krizi geçiricem diye. o gün sonkez gittim okula oh demiştim walla. ben hayatımda iki kez hocaya bağırdım birisi lise1de birisi universitede 1. sınıfta. ilkinde disipline gittim(kıl payı kurtuldum 12 hocadan 11i benim tarafımı tuttu ancak o zmn cezam geri çekildi), ikincide dersi bırakmak zorunda kaldım anladığım bişi varsa okul muhabbeti bitene kadar ayıya dayı diyeceksin çok klasik bi muhabbbettir ama doğrudur yani.[signature][hline]Do you mind if i always love you?
capul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bak şimdi bikaç arkadaş toplanıyosunuz, herkes eline bi dene sprey boya alıyo siyahından...sonra gecenin 4'ünde gidiyosunuz,kapının üstünden atlayıp içeri kolayca giriliyo... Aha işte o zaman o hocalar için içinden geçen tüm dileklerini yazabilirsin...biz daha geçen hafta yaptık pek küsel oldu... Gerçi biz mezun kişiler olarak ayrı bi rahattık ama kamera veya bekçi yoksa hiçbişey olmas....
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ehem, mezun olmadan önce denerseniz bayağı stresli oluyor bu iş :) geçen sene geceyarısı gitmiştik; şans o ki o sırada okula polisler geldi bizim üstümüzü fl naradı arabaya dayattılar fln. meğer bizden önce bi grup gelmiş taşkınlık yapmış, onun için polis çağırmışlar. sonra hizmetçi fln geldi dedi bunlar onlar değil. ama adam bizi gördü tabi dedik yarın bizi ispileyecek silelim yazıları. ama silnimiyo :) amma tırsmıştık.. sonra hizmetçiyle konuştuk hallettik fln zaten o da uyuz oluyodu yönetime.
Patos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kazıt ama sonra da dazlak diye almazlar..
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi once gidiosun olayı ailene anlatıosun sonra gidip onları ikna edip egitim hakkına el koymak vb bir akc nedenden dava aciosun adamlar hem yusuf oluoalr hemde sana para basıolar sorna okulda dvm ediosun herife gıcık ne akdar ogretmen ogrenci hizmetli avrsa topluosun sene sonunda artık kufredermisinzi protestoomu yaparsınzı bilmiorum ps: bu topladıgın kisilerler ogrenci ve hizmetliler adama prosedurlerde sorun cıkarırken sende bu sinir arkadasımızın odasındaki koltuguna veya ogretmeninse sınıf taki ogretmen koltuguna tebesir tozu surmek veya odasına karınca bırakmak gibi uyuzluklar yapabili,rsin ve tabi unutmadan adamın arabasınız *!ciszszszszsz*
Öne çıkan mesajlar