Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 slms.. bilgisi olan varsa schönefeld'den tegel'e -havalimanlarına tabii ki- nasıl gidebileceğimi biliyorsanız helalinden repinizi basarım. ne kadar sürer, ne kadar tutar, etc. ps. bvg.de'ye yetemedim =( tşktşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oovyee ikisi de farkli uclarda ya. 1 saat 10 dk'yi gözden cikarman lazim, tek bir vasita ile imkansiz. metroyla gidemezsin yani sadece. aktarmali gidicen. bi sn ben de tam bilmiyorum ama beklersen, sansina evde berlinli bi arkadasim var su an ^^ ona sorayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://www.fahrinfo-berlin.de/Fahrinfo/bin/query.bin/dn?ld=0.1&seqnr=3&ident=bl.0104071.1306009671&OK#focus surdan bakcaksin. bu senin dedigin siteymis gerci. anlamadigin bisi olursa sor, ya da direkt kacta binecegini falan söyle ben bakip cevireyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar