hella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 İlk yüklemeyi denediğimde corruption error verdi. bida denedim yüklemeyi bu sefer vermedi ama 3. cd deyken files does not match türevi bi laflar etti bi kaç kez. sonrasında (ilkinden farklı bi yerde) corruption error verdi. Şimdi cd f: te mesela açmaya çalışıyorum F: Read/WriteProcessMemory isteğiinin sadece bir parçası tamamlandı. diyo ? napcam ben ? sorun bende mi cd de mi ? cd yi kakalayanın kafasına mı yıksam dükkanını yoksa ? :P[hline]ben imza neyin bilmem parmah bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Yanlış anlatmışım gerçi ama gerek kalmadı. hallettim :)[hline]ben imza neyin bilmem parmah bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hella nasıl çözdün match problemini bende 2. cd de yapıyor. Delircem :([hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 o sorun bvendede war once 3 de werıodu sımdı 2 de werıo falan nası cozuluo[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar