Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Apprentice: Turnuva sounclari

tunca

Öne çıkan mesajlar

evet sonunda bitirebildik turnuvayi :)
siralama şu şekilde
1. Levent (10 puan)
2. Elderon (8 puan)
3. Tunca (5 puan)
4. Thrall (4 puan)
5. Horace (2 puan)
6. Zerokull (0 puan)

turnuvaya katılan herkese teşekkürler daha turnuvalar olacak katılamayanlar uzulmesin =)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

böhöhööh.
Ağlarım yani insan ilk üçü falan yazarda böle rezil olmam yaw şu hale bak bi el bile alamadık koskoca turnuva boyunca. Nese önümüzdeki turnuvalara daha iyi hazırlanıp elimizden geleni yapıcaz artık bu arada masabaşı turnuvası isterük ama böle type 2 falan uraştırmayın.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet üzerinden olduğu sürece katılabilirim. Bir kaç hafta sonra Edirne'ye yerleşeceğimden dolayı, masabaşında yapılacak turnuvalara zaman bulamayabilirim...

Eğer Apprantice turnuvası olursa, çok değişik bir deckle katılacağım :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

sevili rockcım turnuva desteleri Type2 olmak zorunda ona göre hazırlıyosun.
Bu arada bi turnuva daha yapalım dicem ama okullar falan açıldı ben ankaraya doru yola çıktım vs vs. çok zor olur bi ay sonra falan anca tam olarak yerleşirim oralara. Bi ay sorra şöle bi turnuva yapalım.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

ehuh. ya ben hepsine katılmamıştım gerçi... :P neyse bidaakini beliyorum. canınıza okuycam.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...