YIRTIL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Arkadaslar ben devamlı seyahat etmek zurunda kalıyom ,iş yüzünden.Bana bulundugunuz şehirde lineage oynayabilceğim cafe adresleri yazarsanız sevinirim. Özellikle ANKARA'DA malkocbaba lvl 35 night kain [Bu mesaj YIRTIL tarafından 31 Ağustos 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj YIRTIL tarafından 31 Ağustos 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Lineage oynayan fazla cafe -özellikle küçük şehirlerde- sanmam ama umarım bulursun. Bu arada her karakteri büyük harf ile yazmazsan çok da süfer olur hani.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ha buarada ben malkocbaba 35 kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bazı adi herifler benim charı hacklemişler 4 mlik item gitmiş nasıl oldugunu anlamadım ama bulursam cok kötü yapacam o kadar para ve zamanım bosa gittiki simdi yeniden para icin kasmam gerekecek bita scavenger actım bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 haber i aldım çok üzüldüm ... aynı şey benim de başıma geldi sayılır biliyorsun zaten . ama bırak şahsiyetsiz insanlar bunlar. işte bu gibi oyunlar sayesinde insanların gerçek içyüzü çok rahat tanıyabiliyorsun . onlar kendilerini gerçek hayatta istedikleri kadar içindekileri gizlemeye çalışsınlar . bu tarz oyunlarda belli oluyor işte kimin ne " mal " olduğu . kendine çok ii davran. umarım bir an önce dönersin de birlikte yine kasmaya " kastırmaya " devam ederiz senle .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bundan sonra bende baslıyom hacklemeye bana sifre göstermeyin ona göre ben her yerde her zaman karsınıza cıkarım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bizim suçumuz ne? rahatsız mısın?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kafe adresi kimsenin verecegini sanmam biz biribirimizden baska kimseyi L2 nin oldugu makinelere oturtmuoruz ki birde altina benden korkun bende hack isine basliorum demissin bu halde iken hayatta adres filan vermem. ki yirtil hangi serverda idin ve ne zaman hacklendin bunlari soylermisin?[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben kainde oynuyom beni hack leyen de arkadaslarımdan biri mutlaka ben yazıyı onlara yazmıstım aslında artı bizim cafedeki makinalarda go back oldugu icin sifremi bilen arkadaslarımdan biri yaptı kesin eminim bu arada ankarada bildigin bir net cafe varsa rica edicem adresi ver çok sıkılıyom ya arkadaslarımın hepsi 40+ oldular ben hepsinden once basladım nerdeyse 1 aydır 35 deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: mayfer, 01 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki: bizim suçumuz ne? rahatsız mısın? oylesine bir laftı iste ben kim hacklemek kim ben bilgisayarda oyundamn baska bir seule uğrasmam bilmem de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kendi güvenliğini sağlayamamışsın,sinirlenmen normal ama ateşe ateşle karşılık vermek ne kadar hoş karşılanır bilmem.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Abi biraz gec gordum kusura bakma. Anakrada oynaya bilcegn bi cafe var biz de oynuoruz bekleriz. Adres. Mimarlar sokak ayakkabi dunyasini yukarisi 150mt kadar ugur net cafe. Etlik asagi eglence. Abi etlik e gel sor ayakkabi dunyasşini gerisini bulursun zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YIRTIL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eyvallah kardes saolasın pazar aksamı gelmeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Beyler İstanbul kadıköyde bildiginiz cafe adresi varmı bir arkadaş soruyoda yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eyvallah usta saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar