Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 öeh ama oturun yazın tam çözümü. fan club açıyosunuz içerik c/p.. olmuyo pek[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 imzam bir süre böyle her hafta Mehmet Akif'ten bir kıta koyuyordum..belki gene koyarım şimdilik dursun..:) edit:yuh nasıl sallamışım bir dize diye..bir kıta olacak :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj regulus tarafından 10 September 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Tam Çözüm o kadar önemli bir mevzu gibi gelmedi bana yazarız sorun olmaz da...yazsak da c/p de olsa aynı şey yazacak yeni :) ben şöyle düşünmüştüm copy edilir bilgisayara sonra üzerinde değişiklikler yapılır neden? çünkü tam çözümde yapman gerekenler anlatılır biz şöyle şeyler ekleriz mesela "burda şunu yapın ilginç bir şeyle karşılaşacaksınız..veya şuraya basıp sonra şöyle yapın bakın ne olacak?" gibi... ama belki şimdilik düz bir çözüm konulur.. aslında heyecanlı kişi infernal biraz acele etmiş siteyi açıklamakta.. [hline]Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj regulus tarafından 10 September 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 abi şimdi ben yazarım da ya çok uzun yazarım ya çok kısa şurası söle burası böle dersiniz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ayrıca siteye patch falan da koyun. mesela demoları altyazılı yapan bi patch fln vardı vs. *!çok şey ister*[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 buluruz dlh.net var elimizin altında :) şaka maka kendimiz de bişiler yapalım ben bikaç yıl önce yaptığım bi skini koydum (bi de şu kıyak wallpaper)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAticik paticik dinle bizi Bu grim(oho ohom) fandango cularin(ohom ohom) ayak sesleri OOOOOOOO Bu arada patch i fln kafaniza takmayin Saveler bile olucak[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 10 September 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 10 September 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hadı hayırlısı bakalım[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 groim fandango diye bi oyun hatırlamıyorum ben :D[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 aytak seslerini duyuyo musun peki? ayrıca fate of atlantis, the dig, dott, gibi oyunlar varken broken sword biraz daha geriden geliyo... bence...[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 şimdilik tam çözüme trgamer a link veriyorum. kendim yazıcam yakında. dosyalara 3 tane daha mp3, 1.01 patch ve demo eklendi.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 broken sword ilk oynadığım oyunlardan biridir, ve oynadığım en iyi oyunlardan biridir, saydığın oyunların konusu broken sword unkine göre daha sönük bence.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 broken sword a göre konusu sönük ? ehueu yapmayın abi öldürdünüz.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 grimi demiyom fate of atlantis[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben Broken sword 2 oynamistim ama yinede bence okadarmuthis degildi,Benim arana arana "Ulan burda ne yapicaz simdi ya" dedigim bir kac oyndan bir tanesi monkey island ve GrimFandango.Bir arada Resident evil da cok kastiydim ama sonra teknolojinin bir nimeti olan interneti kullaninca farkina vardimki tam cozumu var meretin[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tam çözümsüz adventure oynamak dikiş ipiyle bungee yapmaktır abi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Hadi simdi de imza kampanyasini baslatacz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ilk iki yılın tam çözümünü kendim yazıp ekledim arkadaşlar devamı da geliyo.. forumlar da açıldı[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bravo infernal Da bizde bisiler yapak dimi ama :D Veya devam et bravo Forumlarda cillop gibi olmus ama bence hepsini ole eklemesydin daha iyiydi Hadi devam edelim Yeni bir grim fandango icin elele[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya ben 3. yılı da yazdım da bu koduğumun kolayweb i çökmüş ya[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya naptınız siz gözlerim doldu bi anda Ahg Ahhhg Grim Fandango Ahhg alın benide aranıza[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mp3 leri ikm koyduysa eline saglık Companeros da coştum zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben koydum önemli diil canım kardeşim :) staff alımımız her zaman açıktır yeter ki yardım edebilicek adamlar olsun.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bence konuyuda yazsın oraya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 anlamadım?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar