WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 North and south ... diyince aklima sadece fotografcı adam ve arkası geliyor :P
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 o girisi gecmenin bi yolu vardi biri ogretmisti hatta benle eglenmisti bekledigim icin. bi tus kombinasyonu vardi ama ne oldugunu unuttum (e yani birakin unutayim :P)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yeni bi strateji ouyun keşfettim ama o kadar eğlenceli diil şimdi bi sivrisinek alıyosunuz odanıza sonra uyumaya çalışıyosunuz ama noluyor? sivrisinek gelip vızıldayarak sizi uyutmuyor sizde çeşitli stratejilerle onu ezip vıccığını çıkartmaya çalışıyorsunuz oyun böle çok çeşitli imkanlarınız var mesela sinek ilacı kullanabilirsiniz ama ben easy de oynamam derseniz iki elinizin arasında kıstırarak(böle alkışlar gibi) öldürmeyi deneyebilirsiniz ben şahsen bitiremedim hilelerini arıyorum şu sıra *uykusuzluktan iyice kafayı yemiştir*
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Starcraft[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben red alert derim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ra 1 Ra 2 Tiberiun sun War craft serisi En iyi oynadıqım ra2 [signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 14 Eylül 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 north & south deyince birde tren soygunu gelir aklıma, çok zordu ama becerince acayip seviniridm. Birde kalede bölümler olurdu bir savunma bir saldırı olarak. Tek bir adam bıçaklarla giderdi, bıçak bitince tokat atardı galiba =), arada kızılderililer gaza gelip balta sallardı. Düştüğü yerde ki ordu arazi olurdu hehe. Meksikalıları tekilla içerken hatırlıyorum. Fotoğrafçı ise tek kelime ile süperdi. =) savaşa girerken başta resim gösterirdi orada ki top atışları da öyle. Dıkşınn.. fuuuyyytttt, Gümmm Dıkşın fuyttt, Gümm bu gümlerde ekran sallanırdı. Heheheh[signature][hline]sonunda yeniledim.
prondir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Age of empires sevenler Age of miythology oynamamışlar herhalde :) Aom i tek geçerim. Grafikler falan züfer. Ayrıcada çok zevkli...
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 galactic civ. turn based starcraft real time[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sam artik "patide tek Myth oynamis insan benim" tavridnan vaz gecsen bizde oynadık mythin 25 chapterini. Soru icinde Dungeon keeper 1 ve Craft serisi.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 en sevdigim Dungeon Keeper 1 (acep tekrar yuklesem mi?)
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Pakize, 11 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: StarCraft Ve Dungeon Keeper 2 ( nie 3.sunu çıkarmıyorlarsa :( ) +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar