titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 2 sene once disi muhabbet kusu aldım,onu omuzumda gezdire gezdire ve yurumekten,kus ucmayı unuttu. Oyle bir hal aldı ki artık kafesi acık bıraktıgımızda yere dusuyor,kafesine geri giremiyor,sadece zıplıyor ama kazası falan yok. Aynı Rio gibi(eger gittiyseniz filme),yuruyor boyuna Sorun nedir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 cold weather flying? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şişmanlık ve idmansızlık bende de vardı aynısı, erkek hollanda tipi süper bişiydi ama sonraları uçmayı unuttu falan çok tatlı oluyo ama garip geliyo insana işte. bol bol uçur evde, yeşillik yedir vitamin alsın, kanatları kemikleri güçlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 cold weather derken?,wow ile bagdaslastıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 "Tatar Ramazan" said: şişmanlık ve idmansızlık bende de vardı aynısı, erkek hollanda tipi süper bişiydi ama sonraları uçmayı unuttu falan çok tatlı oluyo ama garip geliyo insana işte. bol bol uçur evde, yeşillik yedir vitamin alsın, kanatları kemikleri güçlensin Aksine cok tatlı duruyor aslında,yuruyusune bitiyorum ama kus sonucta bir taraftanda uzuluyorum ucsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 unutmasi garip olmus ya benim ki de paso yerde kosardi da anca perfomansinda dusus saglardi bu. bu arada kusunuza 2 haftada 1 falan cay kasigiyla agzina bal verin bildigin turbo etkisi yapiyor ahahaha ps. benim kusum 16 sene yasadi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Abi bizimki ne bulsa yiyor afedersin b.. bulsa onu da yer.Peynir hastası beyaz peynir görürse cıldıyor,kafa bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 portakal vb. yedirmeyin, nedense kusuyor onu öğütemiyor bitek. onun dışında tazmanya canavarı gibiydi benimki bok bulsa yerdi pzevnk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar