hassand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 biri daha onceden acmis gerci bu tip bi konu ama orda soruma cevap bulamadim o cozumler bende pek olumlu sonuc vermedi 160 gb maxtor hdd aldim ve bilgisayarlarim(2 bilgisayarda denedim) bu hdd yi 149 gb olarak gormesi gerekirken 127 olarak goruo biostan falan demissiniz ama ben bu bilgisayara daa once de 160 gb lik hdd baaladim ve onlari tam goruodu simdi bunu nie gormuo olabilir[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hard diskler insanı uyuz etmek için yaratılmıştır ondan :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 daha öncekilerrde yazıyodu xp ise sp1a kurucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 update o sorunu çözüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 windows'un konuyla ilgili bir update'i olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar