nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Adam yılmıyor, yanlışlık olmuş esas tarih 21 Ekim diye açıklama yapmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ekime kadar kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yakında zamanda yolculuk gerçek oluyor başlığı gibi... başlık kaldığı sürece hep bi umut olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Zamanda yolculuk 3aya gerçek oluyor"muş o başlık.. hep 3aya.. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ya birşey geldi kulağıma ama bilemiyorum ne kadar doğru. Şimdi Amerika 14 temmuz 1976 da düşen uzay gemisini modifiye edip dünyayı ele geçirme planları yapıyormuş ve bu da tam olarak 21 Ekime denk geliyor ama ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Tesbih said: ama ne kadar doğru bilemiyorum. tacticalfacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kaynağım sağlam fakat adamın peşinde CIA/FBI/MOSAD var ve arada hoax sızdırmak zorunda. Söyleyemiyor da hangisi doğru hangisi sallamasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 gerçekten çok inandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar