hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 EVE hiç oynamadım ama çok komplike gibi geliyor ve biraz daha gemiye atlayıp aksiyona çıkma oyunu istiyorum craft vs de çok önemli tabii ama genel olarak kafa dağıtmaca şeklinde arıyorum. BSGonline bile oynuyorum şuan sıkıntıdan düşünün halimi. eski SWG'ye yakın bişiler var mı? star trek falan nasıl mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sci-fi mmo = AO İlla gemi sürücem demiyorsan sci-fi konusunda rakipsiz bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 biraz daha yeni olsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 f2p olarak http://blackprophecy.com/ var cok guzel gemi ve uzay savasi istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sen oynuyormusun nunu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Oynuyordum... guzel oyun cek dene bence glad. gorev al git savas uzayda oyunu ama...arkadas da oyle bir sey istemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Duyduğuma göre SWG eğlenceli olmuş. PVP yapan biri hemen Bounty Hunter terminaline düşüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 star trek online topiği var buralarda.. girip bakarsan bizim pvp videoları var gemiye atlayıp aksiyona çıkmak istiyorum demişsin de görmüş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 star trek deki savas ile BP deki savas kiyaslanmaz ama, yanlis hatirlamiyorsam star trek de gene eve deki gibi savaslar, target sec civ civ, BP de direk sen yonetiyorsun gemiyi freelancer gibi, istersen kokpitden gor istersen arkadan ama hep sende kumanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok eve'le sto pvpsini bir tutmaman lazım, çok farklı çünkü 2sinin de mekanikleri STO'da da hep sende kumanda ama mesela healer/tank/dps diye ayrılmamış.. her gemi iyi dps yapabiliyo, iyi tanklayabiliyo ve istersen iyi healleyebiliyo dayanışma > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Pvp den bahsetmediydim ben, gemi kumanda ve savaslarindan bahsettim, pvp ile ilgili gram bilgim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar