pulkas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ustalar bu oyunda maks kaç level vardır.ben yeni başladm şu anda level 8 oldum ve questim bitti:(neyse bu oyunda level atladıkça açılan bi takım bölgeler var mesela castle yada goblin mound gibi...bunların bir sırası varmı?daha fazla bölge bulunurmu?bu gün pike[?] die bir silah buldum ve identify etmeyi denedim ama olmadı.yapıldıı metal büyü kabul etmiomuş.ne yapcam?o aleti özelliklerini nasıl görücem?cvplarnızdan mütevelli şimdiden saolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lvl ın skillerin arttıkca gezebileceğin yeni alanlar belirir. her buyu ya da scroll her silaha her seferinde etki etmez tabi daha detaylı bilgi için http://www.paticik.com/dcourt diorum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar