Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu nasıl bulucam..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bendeniz - kurtulamıyorum dün akşam radyoda dinledim çok hoşuma gitti sabah neti alt üst ettim bulamadım kazaa p2p programlarda aradım bulamadım yardımcı olabilecek biri varmı..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

Mesaj tarihi:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&ie=UTF-8&q=Bendeniz+-+kurtulam%C4%B1yorum&btnG=Google%27da+Ara&meta=[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
*hönk?*[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[1. ustteki mesaj quote yanliiis cok yanlis
2. zaten uzun link bi de quote yapiosun sayfa iyice kayiyor...]

[Bu mesaj HellHound tarafından 15 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
En basiti Albümünü al o zaman =o)
Zaten Trce albümler para etmiyor =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
7.5 milyon gibi bişi
hem beğendiğin şarkıcı, besteci ve bisürü kişiye teşekkür etmiş olursun[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Hemde emklerine saygı göstermiş, destek olmuş olursun.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Bence son çare olmamalı....
7.5 milyon nedirki?
1 gun fastfood yemez az gezer katkıda bulunursun =o)
Yabancı albümlere diyecek birşeyim yok pahalı olabiliyorlar, ama turk albumler konusunda çok katıyımdır, ülkenin santçısı, şarkısını, şarkılarını seviyorsan, onun albümünü alarak hem ona teşekkür etmiş olur, hemde emeklerine saygı göstermiş olursun. Bir albüm çıkarmak kolay değil, ve maalesef Tr de ve net te korsan sürümler çok fazla...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
  • Yeni Oluştur...