ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sana adsl hat bağlamışlar ama kaydını yapmamışlar (çok zekiim kahretsin :D)gitcen adamların başına bincen kardeşim açmamışsınız dicen baırcan çaırcan. bide şey olur ararsın müşteri hizmetlerini band çıkar bitane sizi daha sora arıcaz die 1 gün sora sorununuz hallolduysa 1 e olmadıysa 2ye basın der 2ye basarsın 10 dakka sora yine aynışey için ararlar yine 2 bidaa 2 bıkarsın 1e basmak zorunda kalırsın çok kıl bişi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bak bende bugun aynı problemi yaşadım biraz pratik zekayla çözdüm.Denemeden anam ağladı gerçi ama neyse. @ttnet koymayı unutma. Örnek veriyorum; İsim soyisim : Nejdet Erman Numara : 02123121314 Buna göre; Kullanıcı adı:Ne2123121314@ttnet Şifre:3121314 Böyle bir dene. Olmadı al kağıdı sözleşmeyi,Türk telekom'a git bağır çağır kayıt ok de diret yüzsüzlük yap açtır :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Adını soyadını olmazsa ne********** koymayı dene belki "Ne" koyuluyodur.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 wala ben kullanıcı adımı kendım secmıstımde sıfreyı bız otomatık boyle verıyoruz demıstı sonradan degıstırebılırsınız demıstı sıfre bastan 123456 bıde 7 sı olabılır hatırlamıyorum :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 SORUN ÇÖZÜLDÜ! en sonunda aldığım yerin başına dikildim, adam telekomdan birilerini aradı, sorunun telekomda çok basit bir arıza olduğunu, bir hamlede çözülecek bişey olduğunu söledi. (aynı şey bizim adamında başına gelmiş iş yerine bağlarken, o yüzden biliyo sorunu) görevli kişi server da bi şeyi resetledi (ne oldugunu tam anlamadım) ve o an sorun çözüldü. yine de burada destek olmaya calısan arkadaslara teşekkür ederim. [Bu mesaj kinetica tarafından 15 Eylül 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar