WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Simdi gece vardiyasında 2.5 mt ye 6 mt lik bir odada onumde pc im . fonda yan taraftaki sistemlerin fan gumburtusu ile can sıkıntısı ıle bogusmaktayım.Oyle menem bır seykı bu can sıkıntısı denen sey , insan bir defa kapılmaya gorsun.Mumkun değil cıkmazsın bır daha.Can sıkıntısını soyle bıraz ırdeleyelım sımdı : Fiziksel etkılerıne bakalım oncelıkle , gogus kafesınde sıddetlı bır baskı olusur.Avuc ıclerı terler hafıfce.Yuz kaslarının asırı zorlanması sebebı ıle bır sure sonra yuzde bır agırlık olusur.Vucut kasılmaya baslar , gerginlik artmaktadır cunku. Bu etkıler fızıkseldı.Bu fiziksel etkiler için ne yapılabılır .. gogus sıkısmasına karsıd erın nefes onerılebılır.ıs yada bulunulan yer uygunsa herseye ara verıp 5-10 dakıkalık kucuk bır yuruyuste ıyı gelebılır.Avuc içi t6erlemesine bence selpak fillerine ahavale edilmesi uygundur. yuzdekı agırlıga karsı ıse ... soyleyecek bır sey yok.Su atacagınız 5-10 dakıkalık tura bakıyor hersey sonucta. Psikolojik etkileri ise can sıkıntısının ne kadar surdugu ıle alakalı bence..Ne kadar uzarsa o kadar sakat anlayacagınız. baska ne yapılabılır ? mesela ben 1980e yayınlanmıs olan galactıcanın dızı halını buldum dc++ ta. onları download edıp edıp ızlıorum.Yada x files bolumlerı var... babylon5 serısıvar...yada o tarz seyler ver ıste...idare ediyor bır sure ama ya bunlarda bıterse o zaman yandıgımın resmıdır arkadaslar... ornekmı : bakınız ben ve bu mesaj... [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 15 Eylül 2004 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar