Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 GGcUp SenioR Bu turnuvamızda Diamondi Master ve Grandmaster seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır. GGcUp SenioR turnuvasının bu ayağında ara sıra ödüllerde olacaktır.GGcUp OscaR turnuvasının 1 ncisi ve 2 ncisi bu turnuvaya katılma hakkına sahip olacaktır.Turnuva Tarihi Cumartesi günleri Saat: 20:00'da GGcUp Haber Grubu http://www.z33k.com/groups/ggcupGGcUp SenioR Kuralları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/883-ggcup-jenior-no13GGcUp SenioR Başvuruları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/883-ggcup-jenior-no13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Yalnız resimde Jonior başlıkta Jenior yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 saol kaan düzelttim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Grandmaster türk olmadığı için sadece master ve diamondlar girer. G.Master ilerde inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 :) inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Oymanq said: Grandmaster türk olmadığı için sadece master ve diamondlar girer. G.Master ilerde inşallah :) bu muhabbetlere son vericem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sleeep said: Oymanq said: Grandmaster türk olmadığı için sadece master ve diamondlar girer. G.Master ilerde inşallah :) bu muhabbetlere son vericem ! Bak bak bunu söleyen dün diamond terrana karşı takla attı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Huun hocam ilk mesajı editliyemiyorum yardımcı olursan sevinirim. Resimde ve başlık isminde yanlışlık oldu. Resim: http://i.imgur.com/lx6bj.jpg Başlık İsmi: GGcUp SenioR | No13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 son 2 saat var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tebrikler yvz.fazla şansım yoktu zaten :) finalede bi maçla geldik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 eyvallah saolasın hocam :) olsun final finaldir sennkide başarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yeni kurulan klanımızdan birinin kazanması çok guzel.TEbrikler yvz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 LaBohome said: Yeni kurulan klanımızdan birinin kazanması çok guzel.TEbrikler yvz !! eyvallah hocam saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Tebrikler yvz, süper turnuvalar bursat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 işlerim dolayısıyla katılamadım. Yvzyi tebrikler. Aslında diyorumki her turnuvanın şampiyonunun çağarıp gruplu özel invite bir turnuva yapılsa hoş olmazmı? Bir nevi türkler arası grand masters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Oymanq said: işlerim dolayısıyla katılamadım. Yvzyi tebrikler. Aslında diyorumki her turnuvanın şampiyonunun çağarıp gruplu özel invite bir turnuva yapılsa hoş olmazmı? Bir nevi türkler arası grand masters. teşekkür ettim oyman bey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 GGcUp SenioR No13 turnuvasında yine güzel maçlar yaşandı. Özellikle Tt.V4.Tempest vs dT.yvz arasında geçen Bo3 maçı nefesleri kesti dersek yalan olmaz. Bu maçın sonrasında zafere ulaşan henüz yeni kurulmuş olan dT (Disobeyed Titleholders) Klan üyesi dT.yvz arkadaşımız olmuştur. Kazanan arkadaşımızı tebrik eder katılan ve izleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.GGcUp SenioR No13 dT.yvz zodiackiller Tt.V4.Tempest ve sclyieaTurnuva Sonuçları ve Replay Dosyaları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/883-ggcup-senior-no13/matches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aelfric said: Tebrikler yvz, süper turnuvalar bursat :) Çok saol serkan Oymanq said: işlerim dolayısıyla katılamadım. Yvzyi tebrikler. Aslında diyorumki her turnuvanın şampiyonunun çağarıp gruplu özel invite bir turnuva yapılsa hoş olmazmı? Bir nevi türkler arası grand masters. Evet Oyman böyle bir düşüncem var 16'finalist olunca böyle bir etkinlik yapmamız farz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kutlayan herkese teşekkür. ve ayrıca bürşat abiye bu kupaları hazırladığı icin cok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yvz said: kutlayan herkese teşekkür. ve ayrıca bürşat abiye bu kupaları hazırladığı icin cok teşekkürler :) :D walla turnuva bittiğinden beri kupaların tasarımıyla uğraştım o yüzden biraz geç yazdım sonuçları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Oha kupalar manyak olmuş lan.Bi anda böyle inanç doğdu içime...Şaka bir yana harbi epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bursat said: yvz said: kutlayan herkese teşekkür. ve ayrıca bürşat abiye bu kupaları hazırladığı icin cok teşekkürler :) :D walla turnuva bittiğinden beri kupaların tasarımıyla uğraştım o yüzden biraz geç yazdım sonuçları :D olsun olsun bişey olmaz :D ama cidden bende beğendim ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Müzemde 2 tane var bu kupalardan :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 çok teşkrler arkadaşlar. Kaan inandım yaptım dostum :D Kupaların tam görünümü bu şekilde bakarsınız bunlardan yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kupalar süpermiş harbi bidaha ki turnuva ne zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar