Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 BW'de makinaya karşı skirmish yaptım, kazandım, replayi kaydettim, replayde ben kaybediyorum. Nasıl oluyor bu iş :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yanlış replay açmışsındır , mümkün değil öyle bir şey[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Makinada iki replay var, birisi 8 kişilik birşey, yani benimkiyle alakasız. Öbürü de dediğim gibi.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tarihe geç falan ? nası yaa ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu sabah biraz oynayayım dedim. Lost temple açtım. 1v1 ZvZ. Neyse ben gittim dağıttım. Sonra rep aldım. İzleyeyim dedim. Rep'in sonunda kaybeden ben oldum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bendede 1 kere sc de 1 kere mediavel de oldu ; sc de Ben tankla maçı almıstım computere karsı o baktım BC basıorum replayda , HADI LEEN , bide mediavelde ben hilal yapmıstım baktım meydan savası replayda...[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 1.09 dan onceki versiyonlarda sik sik bu tip hatalar oluyordu . hangi versiyonda oynuyorsun bir de cok ama cok nadir oluyor o tip bozulmalar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 1,11'di değil mi son versiyon? Ondan işte :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oluyo böle şeyler çok garip diil.. vs comp da[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 benim comp a karsı her rep imde ayni oaly oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kıskanç makine kaldıramıyor işte. Bir kere de yenil bakalım ne olacak? :) Replay değil ama ağ üzerinden GTA oynarken sapıtıyordu. Arabaya biniyorum ama diğer adam beni yaya görüyor. Kendi bilgisayarımda 10 sn içinde 100 km ilerliyorum, diğer adam benim saçma sapan koşturduğumu görüyordu.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 allah allah , galiba bilgisayar diğer oyuncuyu da bilgisayar zannedip kafasına göre oynuyor ve sonunda kaybediyor .. olabilir mi ?[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar