Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Merhabalar Karakalem çizim ile uraşıyorum ancak karakalem çizimleri bilgisayarda grafik tablet ile yapmak daha sonra bunun üzerinde çalışmak istiyorum. Merak ettiğim şudur, bilgisayarda aynı kalem ve kağıttaki performansı grafik tablet ile alabilirmiyim ? Şu anda elimde us-logic tablet var arkadaştan ödünç aldım denemek için ancak program bulamadım. Tavsiye edeceğiniz programlar nelerdir ? Ps cs3 var lisanslı onun karakalem fonksiyonu vs var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cintiq felan lazım aynı performans ve zevk için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 iyi bi tablet tavsiye eder misin peki ben de aldım geçen ama çok iyi değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 intious 4 u araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ps de kendin karakalem dokusu brush yaparsın fakat us-logic cok yetersiz hassasiyet konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 cs5'te brushların almış başını gitmiş olduğunu sölüyolar/okuyorum orda burda. karakalem nasıldır bilemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar