StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 T virüsü geri dönüyor! Nemesis ile büyük karşılaşma şehir sokaklarında... 10 Temmuz'da sinemalarda(Amerika için!?) Reklam gibi olmayan (;)) yeni Trailer ve daha fazlası için tıklayın[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 10 temmuzda sinemalarda diyorsun bunu yazdığın tarih 16 temmuz ben burda bir anlam karmaşası görüyorum :) edit:sonra görüyorum ve özür diliyorum :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 16 Temmuz 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hayır hayır Kingpin, özür dilemesi gereken benim. Gerçekten hata var. 10 Eylül olucaktı...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 10 eylul amerika için mi?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Türkiyeye çok çok sonra gelmez nornalde. Özellikle de böyle bir film.. Amerika tarihinden 1 ay sonra gelir en geç... Acaba yine M. Manson mı yapıcak SoundTrack Albümü ?)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 off daha epey varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 birde şunu izleyin filmden bir sahne http://www.binschi.de/Bilder/RE_A_clip.zip (3.7mb) "My name is Alice and I remember Everything..."[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bekledigim filmler arasında hatta en cok merak ettigim cunku cok gusel yerde bitti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bittiği yer çok iyiydi. bu artık sadece kapalı alanlar değil açık alanda da savaşacağız demek oluyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 nebuch kaptırmış kendini "savaşacağız " falan demeye başladı :)[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 01 Ağustos 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hehe. lafın gelişi. Milla olunca konu öyle oluyo biraz.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Nebuch, 01 Ağustos 2004 18:51 tarihinde demiş ki: hehe. lafın gelişi. Milla olunca konu öyle oluyo biraz. tabiki ole oluyor =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 gonzales birinci filmde ölmeseydi keşke:)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 nası olmustu o ya..?!?! hanı su lazer gecıyor ıncık mıncık oluyor o muydu yoq yanlıs hatırladm bn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 zombie olmuştu..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hebele the spoiler kingpin edit pls[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sonra da kafasına mermi yemişti. zaten film boyunca üç kez ısırılmıştı. oha dedirtecek kadar ısırık alan bu şahsiyet filmin "kıçınıza tekmeyi basıcaz" tavrındaki tek karakteriydi. Zombi hali iğrençti. Ben çok fazla konuştum. susuyim biraz da parmaklarım dinlensin.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hee tmm hatırladım hatırladm eet ya adam 3 kere ısırıldı artık zombie king fln olmustu adam ehueh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: kiddo, 01 Ağustos 2004 19:45 tarihinde demiş ki: Hebele the spoiler kingpin edit pls vizyondan kalkalı aylar yıllar olmuş bir film için spoiler olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ama 2. filmi vizyona giren bi filmin ilkini seyretmeye karar veren biri (örn ben) için kayıp olabilir. Sen bilirsin tabi.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 izleseymişin abi ? aklın nerede.. 2. film gelince mi dınk oluyorsunuz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 :) Olsun olsun. İnsanların şevkini kırmamak lazım. Film hakkındaki sahneleri anlatmadan önce Spoiler olarak belirtirsek izlemeyenler üzülmemiş olur. Ne demişler; Bu gün bana yarın sana *** Gümbür gümbür geliyo vallahi. İlk'i türkiye de o kadar popülerite sağlayamamıştı ama (Ki bunda filmin isminin türkçe çevirisinin [Ölümcül Deney] büyük payı var] R.E. Apocalypse tozu dumanı birbirine katacak gibi gözüküyor. Tahminen, ilk filmi seyreden ya da oyunlardan en az birini oynayan insanlar da bu filmi iple çekiyordur (umarım). Ben şimdiden "Acaba üçüncü film nasıl olucak" diye düşünmeye başladım :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 olumcul deney hakkaten iğrençti :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 I love you Milla ! I love you Milla ! Abazan Türk gençliği ilk hedefiniz Resident Evil ![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kingpin ben sana angel 5. sezonda neler oldugunu anlatiim istersen, kimler ölüyor, kimler kaliyor, neler oluyor falan... amerika'da butun sezon aylar once bitti izleseydin be hocam...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar