Darestan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aramızda itü ye giden varmı?ben yeni kaydoldum ve hazırlıktayım şu an (istanbul teknik üniversitesi bu arada lütfen ist.ticaret üni. sanmayalım :) ) Şimdi girdik kaydolduk ta ne yapmam lazım verdiler elime bi öğrenci belgesi bi kimlik kartı+kütüphane bandrolü ve userId ile Pın No aldım internet sitesinden şu sisteme girdiğim zaman benim hiçbi bilgim dersim cartım curtum yazmıyo ne zaman dolacak bunlar zamanla mı ? :) Bide Kültür Sanat birliğindeki klüplere nerden nasıl kaydolucağım?Ben Makine Mühendisliğine girdim kampüsün gümüşsuyunda olması kısıtlama getirmez di mi klüplere? Ondan sonra spor aktivitelerine katılmak yazılmak için ayazağa kampüsünden mi yapıcam bu işleri hazırlık okulundayken? Yani kısaca itüye girdik ne yapmam lazım şimdi yardımcı olacak varsa çok mesut olurum teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oryantasyon bisiy yok mu? orada genel olarak anlatiyorlar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aradım ve gördüm birtek o link verdiğin topik benim sorularıma biraz cevap olabilirdi ama konu biraz dağılmış bende buradan itüde okuyan patilere kendi sorularımı sormak istedim hem genel olarak bu sorular önemli ya bide bugün kayıt olduğumdan biraz heyecan duygusu var sonuçta nerdeyse tüm sülale makineci oryantasyon olayını bilmiyorum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 okula uyum seysi. bisuru etkinlik olur, okulu gezersin arkadas edinirsin, okulu tanirsin, bolumu tanirsin. 2-3 gun suruyor muhtelif okullarda. konserler olur, film gosterimi olur, tanitim turlari olur okulu taniyip alismaniz icin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya darestan itüye yeni başlayanlar için o 25-26 eylül tarihlerinde var[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yimiş şu oryantasyon olayıda hiçbir yerde yazmıyor nerdeyse bitek bizim hazırlık okulunun rehberlik bölümünde felan var külüplerede internetten üye olunuyor sanırım ama klüp web siteleri pek güncellenmemiş baktıklarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar