Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Şincuk kazandık evi falanda ayarladık ne yapılır nerde yenir nerde içilir nerelerde patiler takılır falan filan bunlar lazım warmı şöle güzel bi ankara discripşını yapcak yiğit paticik.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ev nerde ? ona gore bir tutorial yazariz[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 nereyi kazandın ve nerde evin buna gore çok kapsamlı tutorialımız vardır [spo1=msndende yardım ederim][email protected][/spo] [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 14 Eylül 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tunalıda takıl bestekar fln.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ev sincanda evin orasını bilen yoktur heral. Arkadaş edinene kadar orada kalmak durumundayım. Arkadaş edinince ankara içinde anıttepe taraflarında eve çıkmayı düşünüyorum ama 17sinde gelicem nerde yenir nerde içilir nerelere gidilir Enerci harcamak için falan bunnarı bilmem lazım.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hemen biraz yardımcı olalım. Fakat senin ne tür takıldıına bağlı :)) Pahalı paranı çok harcadıın mekanlar istiyosan ben fazla bilmiyorum ama beehçelievler 7.caddeye gitmen veya tunalı üstündeki arjantin caddesine gitmen yardımcı olacaktır yeterince pahalı ve bayan arkadaşınla gidebileceğin yerler var ama biraz daha alternatif yerler istersen kızılay sakaryada bikaç yer bulabilirsin yolcu var rock bar güzel bi yer kızılayda rock station var alkolsüz bi yer gidebilirsin.. Tunalı bestekar sokakta takılabilirsin diycem son bikaç gündür durmadan polis topluyodu millet gitmiyo artık ama ordaki bikaç yere takılabilirsin sorun oılmaz Twister var günün belli saatlerinde alkollü içeceklerde indirim var... Aynı şekilde bestekarda Yerfıstığına gidebilirsin.. Nargile kafe istersen ankarada şeyini sallsan nargile kafeye deyiyo :) fakat tunalının paralelinde olan tunus caddesindeki "Tint" adlı mekana gidebilirsin iyidir. Ama yaz olsada bakkaldan 1600000 e 50 liimizi alsakta sokakta içsek moduna gir bence :) Sen tunalı ve bahçelievlere bi göz at derim kızılaydada çok yer var :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ [Bu mesaj anil_selam tarafından 14 Eylül 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: anil_selam, 14 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: ciks mekan .....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Edit! [Bu mesaj anil_selam tarafından 14 Eylül 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 İcilcekse ve cepte para azsa bi kac bira alınıp bestekar a gidilebilir. Kommensalizmin doruklarında bi sokak olduğu için milletten fıstık,bira,sigara v.b. gibi şeyler otlanabilirsin. Polislerse artık ortam manyağı oldular, arada gelirler, hal hatır sorarsınız giderler. Senelerdir böyledir. Genelde terbiyesizliğin dibine vurmuş elemanları toplarlıyorlar, kavga edenleride geçmemek lazım... Birde tunalıda Kıtır vardır, akşamları güzel ortam olur. Güzel kokoreç ve kumpir yapar, gidilesi Ahh ahh, şimdilerde bi izmirli olarak ankaramı özledim... İnsan ankaradayken pek bilemiyor bestekarın arpa sulu kaldırım taşlarının değerini, tadını çıkarmak lazım...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ne sakaryasi ya uğrama bile (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ahh unutmuşum kıtır unutulurmu :) kıtır çok güzel yer gerçekten oraya uğraman şart bide onun aşşasında random diye bi yer var orayada uğra :) yazdıkça açılıyorum tunalı üstünde ottimo diye bi yer var kışın güzel yazın çay bahçesine döner yinede sen bilirsin bi göz at:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şöle benim okulun yanında olan yerler? tandoğondaki MKE'nin yanında güzel yerler warmı yoksa illaki sakarya cad. yada bahçelievler falanmı gitcez gerçi çok uzak deil ama :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tandoonda fazla yer yok sanırım ama bahçeli yok yakınmış sana ankara üni desin sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bİde tunalıda arka taraflarda adını unuttuğum bi sokakta natura diye hoş bir mekan vardır. Sahibi çok kafa adamdır. Kışın fln felaket guzel olur. Kanyaklı kahvesi ve şaraplarla minder üzerinde muhabbeti süper olur bu mekanın, yemekleride lezizdir. Tunalıda bi taksiciye sorsan "ahanda" diye gösterir kesin... Sonra sonra; yine bestekarda kızılay taraflarına doğru bi köşede locus solus diye bi mekan vardır. Kız arkadaş bulunduğu takdirde hiç kaçırılmayacak bir numaralı mekandır. Güzel bir kahve ve armutlu, döşekli, minderli, kanepeli neyin oturma gruplarında keyif değişilmezdir... (bkz. Kharon ankarayı özlemiş)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yeş ankara ünivertesi gelip kayıt olurken gezme imkanı buldum biraz azçok kaptım biraz karışık heryer içiçe ordan oraya ordan oraya evim çok uzak kalıyor. :D Malum Sincan eheheheheh. Üni etrafında bende fazla rastlıyamadım ama ara sokak falan wardır belki dedim yokmuş demekki. Bide şöle üçyüz beşyüz mekanı olarak nereler war[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ev olarak sincandan hergün ankara üniye gelmek sanırım zor olacaktır senin için :) tandoğanda çok ev var senin okulunun karşısı zaten mebusevleri oluyo ve orası genellikle pahalıdır 600 dan aşşa kira yoktu bildiim kadarıyla fakat anıttepe filan düşünürsen biraz daha uygun 400 filan var ama aşşasını sorarsan gerçekten bilmiyorum :( bölümün ne bu arada mrk ettm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 abi ayrancıda ev tutcaksın tum aleme yakın eeheh gece eglenceye falan yürüyerek gidersin gerçi kış geldi ama . ayrancıda ev tut derim aşagı ayrancıda.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ceoloci müh. Bölüm budur ama Arkadaş olmayıncada tek başına 600 hatta 400 bilem çok fazla. *ohh that hurts* Şöle tanışsak koklaşsak bi ordakilerle olcak ama Sincan'da ev var allahtan yoksa yandıydık. Her neyze Bana mekan lazım şöle üçyüz beşyüz yapan dımtıs dımtıs olarak.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 dub tıs degilde guzel bi kaç mekan vardır ; Gölge Bar , If bar ,Random gerçi random daha çok yazlık mekan gibi ama . sonna laylamız var =p ha sincanda harikalar diyarı var melih amcanın reklasyon alanıymış en böyük =p yaptı büyük alanı pipisi büyüdü sanki =) en son olarakta www.hangibar.com a gir gez dolaş =)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Laila mız artık yok, 20 haziran civari oss night dan sonra kapandi. Zaten oyle dedikleri gibi yasemin kozanoglu fln da gelmedi. oyle takildi millet Onun yerine olgunlarda aila var. Meshur ayla pastanesi logolari bilem ayni[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 disko tipi, faces diycem, demiyim gelmeyin :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 açılcak ya layla o Yuzden[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 quamor un dedii gölgeyle if bar rock bar ona göre :=)) bide zodiac var güzel yerdir oda sanrım tunustaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar